TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Thursday, March 31, 2011

ROMANTIKNYA ADY SOLEH!!!!! SERTA RAHSIA WARNA BUNGA ROS


Assalamualaikum...
jawab salam dulu..
baru sambung baca...
hehehe...

ehem3!!!

kome ada baca entry dari Mr Ady Soleh tak???
ala...
entry khas buat kekasih hati..
hihihi..

nad baca after habis kelas tadi..
entry simple..
tapi..
maksudnya amat mendalam..
warghhh!!!!

jom baca entry buat kak sunah tu..
tekan SINI kuat2..

sudah baca???
simple kan..

abg ady bagi kak sunah ros putih...


ha!!!!
nak tau tak apa maksud abg ady???

hehehehe...

nak tau???

tau tak rahsia bunga ros putih????

nak tau tak??

nad nak sambung nih..
hehehe...

rahsia di sebalik warna bunga ros..

Ros Merah
Si dia mencintaimu setulus hati..
dan mencintaimu selamanya..

Ros Kuning
Si dia mahu kamu menjadi sahabatnya atau ia menandakan perasaan cemburu kepadamu..

Ros Putih
Rasa cinta yang ada dalam dirinya adalah cinta sejati dan sesuci ros putih itu..

Ros Merah Jambu
Kamu adalah cinta pertama si dia dan ini menjadi rahsianya sejak sekian lama.
maknanya kamu menjadi idamannya selama ini..

sumber: SINI

ha!!!!
so, apa pendapat kome???

ce komen, ce komen...
lalalalala~

p/s: mintak ampun dan maaf buat abg ady dan kak sunah..
 erk..
lari 100m jap yer..



SEGALA RAHSIA BLOGGER TERBONGKAR DISINI

woahhh!!!
tajuk bukan main lagi..
semalam..
nad dok melayan kak sunah dengan abg songkok sampai pukul 1 pagi..
ish3...
tapi lawak gak..
bila dah panjang lebor citenye..
rahsia pon sume terbongkar lah kan...
kih3...


nad pon buat entry pasal
misi membongkarkan rahsia2 blogger..

rahsia pertama
jeng3!!!

abg songkok jiwang!!!
bukti???
ni dia..


wahh!!!
abg songkok suke buat love2 yer kat fb..
romantik gitu..
hahaha...

seterusnya...
rahsia kedua
romantiknya abg ady soleh dan kak sunah...
hehehe...

kome ade bace tak entry pasal abg songkok nak ngorat kak sunah??
ha!!!
gempak habis..
abg ady jelesss kot....

terjah SINI..

setiap komen dia...
"urmmm...." jer...
tacink lah tu..
bak kate kak sunah lah...
hehe..

nad pon tojah!!!
after kak sunah bagi link..

pastu nad komen..


abg songkok..
jangan lah kacau kak sunah..
itu abg ady punyer...

rahsia ketiga

statement panas!!!


yes!!!
abg songkok dah mengaku..
dia dah ade awek!!!
ha!!!
dia saje jer tu..
gurau2 je...

untuk awek2...
jangan nak kacau daun tau!!
abg songkok dah berpunya..
walaupon abg songkok ni kacak sikit dari rosyam nor..
hihihihi...

rahsia keempat

abg songkok nak tgk muke kak sunah yang comey lotey!!!


copy dari blog kak sunah...
tumpang copy yer kak..
hihihi...

pas bace entry ni..
nad pon offer...



hihihi...
nad tak bagi pon..
hormat dengan kak sunah..
kak sunah tak nak tunjuk muka kat public..
hehehe..

rahsia kelima

kak sunah stalker..
kate nak tido..
pergi jelah tido..
aish!!!!
ce tengok..




bape kali tah cakap nak tido..
tak tido2 jugak..
senyap je bace komen2 ek..
pastu nyampuk..
kih3..
tengok..
sume masa lain2..

abg ady!!!
jangan risau..
kak sunah kitorang bagi kat abg ady...

abg ady pon tak risau lah nad ase..
sebab apa???
sebab ni...


abg ady dah tau sape pemenangnya..
ahahaha!!!

p/s: perasan tak abg songkok dah tukar profile picture???

ala abg songkok..
entry gurauan jer ni..
nak mengeratkan hubungan sesama blogger..
kan kak sunah kan3???


Wednesday, March 30, 2011

VIDEO REBECCA BLACK II (FRIDAY SEQUEL SATURDAY)

ohh!!!
panas..panas!!!!
macam pisang goreng panas dah video ni dekat Youtube..
hahahaha!!!

hari tu nad ada post pasal video Rebecca Black kan??
tak tengok lagi??
tojah SINI!!!


yang ni video dari pesaing beliau pulak..
ahaha!!!


jom tojah video nih!!!





part lawak...


 "grab some cereal..
cereal..
I like cereal..
cause it's cereal..
look it's my friend.."


"one sitting on the left..
one sitting on the right...
where do I seat...??


"THE MIDDLE"!!!


hahaha!!!


p/s: kepada yang dah terjah video nih..
sory yer atas kekasaran bahasa part Rap tu..
huk3..



DECO DECO BENG BENG BOONG...!!!

nak join!!!
nak join!!!!

Santai Bersama BEN ASHAARI

siap dah!!!
sonang jo!!!

nak join jugak??
tokan muko abg ben kuek2!!

p/s: thanks sudi tojah!!


REBECCA BLACK IS BETTER THAN JUSTIN BIEBER

perghhh!!!
tajuk nak bahasa inggeris..
hehehe..

sekarang semua sibuk2 pasal video FRIDAY Rebecca Black kan3??
sape tak tengok lagi..
meh tojah video ni!!





lambat loading?
cuba klik YOUTUBE..


ha!!!
dah dengar tak??
camne??
ape pendapat kome???


ini video sesi INTERVIEW Rebecca pulak..
klik SINI..
hahaha!!!!


Justin Bieber cakap Rebecca lagi better dari dia..


kome ase???

ce citer...ce citer..

p/s: 1,161,422 orang yang view video tu..
klik button dislike..
kesian dia...


Monday, March 28, 2011

PERTANDINGAN BERENANG ANTARA BLOGGER!!!

hyppe!!
nad nak buat pertandingan nih..
pertandingan berenang antara blogger..
sape2 nak join meh ler..

buat masa ni..
yang baru join cume nad dengan Junko..
itu pon secara PAKSAAN!!!

tengok!!
sape lagi comel...
nad ke???


atau Junko???


p/s: mesti lah nad kan??
nad sopan!!!
erk...
simpang~


BILA ENGGANG PULANG KE SARANG


yer!!!
hari ini..
bermulalah semula minggu2 tension..
buat nad dan pelajar2 lain..
warghh!!!!
tak dapat nak bersenang lenang lagi..
pesta konvo pon dah habis..
esaimen menimbun pulak duk tunggu...
buat2...
x siap2 jugak..
huhu..

post entry dekat blog pon akan beransur kurang..
pagi ni dapat update kejap..
sebab kelas petang..
okay lah..
nak makan cokelat moist...
rembat dari lovecokelat..
tata...

p/s: rabu ni nad pastikan nak tonton jugak Merong Mahawangsa..
dah bape kali cancel..
menci!!!


Sunday, March 27, 2011

HAPPY BIRTHDAY SI BUDAK PERASAN!!

selamat hari tua..

27 Mac 2011...
besday yang ke 23!!

heppy besday!!!
hadiah???
tak de..
ini jer mampu buat...

ni kek untuk awak yang sangat suka memerasankan diri..


cumel kan3??

hahahaha!!!!
tak macho ar..
ada pooh pulak...

tukar2!!


ha!!!
baru okay!!

p/s: semoga menjadi anak yang soleh..


JUNKO ( BLOG MELAYU FRUSTASI ) SOMBONG GILA!!!

Blog Melayu Frustasi


semalam..
nad pergi pesta konvo ke 46 di UTM..
jalan2..
terserempak dengan si Junko..
nad pandang jer dia..
dia buat dek~ jer..

geram!!!
nad pon duduk sebelah dia..
dia wat donno jer..
apa punya blogger da...

nad pon kuarkan phone..
nak tangkap gambar dia..
nak dijadikan bukti..
nad memang jumpe junko..
si bapak berudu...
atau nama lainnya..
JUNK FOOD...

dia datang dengan tunang dia..
tunang dia baju pink..
dia??
bogel!!!
ish!!!
x senonohnya junko!!!!

ni gambar mereka...


si junko yang bogel..
ish!!!
simpang~


tunang junko..
eh,kat bawah tunang ko tu sape pulak??
junko II ke???


MAHER ZAIN HADIR UTM SKUDAI MEMERIAHKAN PESTA KONVOKESYEN KE 46

warghh!!!
excitednya!!!
Maher Zain nak datang UTM..!!


sempena pesta Konvokesyen ke 46 di UTM Skudai..
Maher Zain turun padang memeriahkan lagi pesta konvo kali ini..

beliau bakal menyayikan 3 buah lagu..
1. InsyaAllah..
2. Thank You Allah..
3. Barakallahu Lakuma

hari ini pukul 2.00 petang insyaAllah, beliau akan dendangkan lagu untuk semua pengunjung Pesta Konvo bagi tahun ini..

eh!!!
bukan Maher Zain sebenar..
tapi Maher Zain UTM!!!



tak sabar nak dengar!!
nad dah penah dengar sebelum ni..
masa Dinner Alumni..
dia nyanyi jugak..
best!!
memang macam Maher Zain sebenar!!!

p/s: pergghh!!
pas ni kompem Maher Zain UTM top!!!


FOLLOWERS BIRTHDAY LIST


join!!!

nad lahir pada 18 Oktober
pada jam 11 pagi..
ke lebih sikit..
tak ingat..
nak rujuk balik surat beranak..
malas!
huhuhu..

hadiah yang diidam2kan sempena hari jadi ku..
huhuhu..
ini dia..!!!


perghh!!!
cantiknya!!
kaler kuning!!
macam itik nad yang comel!!!
siapa nak bagi nih???

nad tak pernah pon orang sambutkan besday meriah2..
teringin gak nak wat macam dalam TV tu..
dapat surprise2..



baru2 ni sambut..
makan2 dekat Pasir Gudang..
view dari restoran tu, nampak Singapore sekali..

dan!!!
dapat bear dari roomate!!

thanks!!

ni bear yang dipeluk siang malam..


p/s: hari ni hari jadi budak perasan!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...