TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Sunday, April 24, 2011

GAMBAR LELAKI BERAK CIRIT- BIRIT DI TANDAS.. ERK~

salam semua..
kome pon nak tengok gambar orang cirit-birit yer??
erk..

punca dari sini..


tadi ushar stats..
tengok search keyword nih..
erk...
siapa yang nak rampas gambar lelaki tengah berak dekat blog nad ni??
kat sini ada gambar orang cirit-birit agaknya..
sebab penah post isu buasir dan cirit-birit dekat SINI..

ahahhaa!!
lawak lah..
tak sangka ada orang taip kat google ayat macam tu..
macam comel2 + geli je kan..
gud3!!
leh naikkan traffik..
ahahha~

nad cube keyword kat google..
ada ke nad bagi gambar orang lelaki berak nih..

wahhh!!!
adalah!!!
dalam blog itik kuning ada gambar lelaki nih..


ahahhahaha!!!
sengal gambar nih!!!

yes!!!
budak yang search keyword tu berjaya pon dapat gambar yang tak senunuh nih..
hahahhaha

p/s: yang google tu jantina lelaki ke perempuan yer??
hurm...


8 comments:

syaimz said...

hahah,tak senunuh pun nad~~~
lepas baca entry ni,rasa macam nak gi buat hajat besar kat toilet pulaak...haha

IQ = Iez Qis said...

nad.....behave nad~~ haha! klakau la gmbr tuh~~ hehehe..stkat nih, xde ad keyword pelik2..hehe..tpi nk tgk kt mne ek?

Citarasa Rinduan said...

nad--
kat blog kak ayu. ada blogger search pic wife ben dan muka cik mat... glemor depa tau

PS: kak ayu turun tangan... kak ayu yang search.hahhaha..TIPU

Mr.SteAltH said...

hahaha. apa kes ni. gambar gini pon di cari. berat2!

NadiRah said...

syaim: eeiiuww~

NadiRah said...

IQ: hahaha..kat stats lah sayang.. ^^

NadiRah said...

kak ayu: hahaha..akak tipu..huhu

NadiRah said...

uzair: eleh, ko masok sini pon sebab nak tgk gmbr org ciritbirit kn??huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...