TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Tuesday, April 26, 2011

KISAH KUNING DARI BLOG ITIK KUNING

salam semua..
wahh!!!
kisah kuning??
laju je kome ek..

disebabkan blog ni kuning2...
sesuai lah kan nak cerita pasal kuning2 nih...
hahahaha...


bajet muka Nakal ar tu kan..
hahhahah

Alkisahnya...

Suatu hari seorang Pegawai Khidmat Pelanggan di syarikat mesin cetak mendapat panggilan dari SIPERASAN iaitu salah seorang pelanggannya. 
rupanya mendapat kesulitan untuk mencetak warna kuning, hanya warna cyan dan magenta yang kelihatan.
Pegawai Khidmat Pelanggan pening kepala memikirkannya, apalagi ketika 
SIPERASAN
 
mengatakan bahawa pencetaknya boleh mencetak warna-warna lainnya, termasuk kombinasi warna kuning, seperti hijau. Pegawai Khidmat Pelanggan kemudian meminta 
SIPERASAN
 
untuk mengganti cartridge kuning, memadam driver-nya dan kemudian meng-install-nya kembali. Tapi saranan itu tidak membuahkan hasil. Bahkan teman-teman Pegawai Khidmat Pelanggan lainnya tidak ada yang tahu bagaimana caranya mengatasi masalah ini.
Setelah dua jam dalam kebingungan,  bertanya, “Boleh tak saya mencetak di atas kertas putih daripada di atas kertas kuning yang saya pakai sekarang nie?”Pegawai Khidmat Pelanggan, “@#$%^&”



bengong lah Si Perasan niH!!!
tolong Nad g belasah dia boleh???

p/s: dah belasah???
komen pulak kat sini jom...hihihi


12 comments:

IQ = Iez Qis said...

siyes agak mengom..[sopan sket]..haha

NadiRah said...

IQ: ahahaha...mengom tu mengong yer???kih3

Sunah Mohammad said...

gggrrrr..

NadiRah said...

kak sunah: marah nad pasal cite yang kuning2 ke marah kat si perasan kuning???kih3

mad khaz said...

haha,kak sunah marah xstudy tuh.

hikhik.

sape ad soklan spot etnik,kahkah.

sengal si perasan tuh,hahaha

adoi,xde mood nak study pulak. tapi xde idea nak update blog =,=

NadiRah said...

mad khaz: ala, nad sem lepas ambik hub etnik...tp x de lah paper past yer..sory~

Maria James said...

hahahaha nama pun dah siperasan :P tapi xpe, itu masih normal. :)

meh sini ada entry sal perempuan, you jangan terasa tau hahaha.
http://mariajameschayak.blogspot.com/2011/04/perempuan.html

NadiRah said...

maria: terjah!!!

Sang Perasan said...

oit! oit!! hamboi hamboi!!!!! ni yang aku tak pueh ati ni!! kutok diam2 ea!!! takper2... kutok di balas kutok!

NadiRah said...

sang perasan: ehehe..
pinjam nama sajer...x per erk..huhu

shafiqabdshukor said...

jgn la marah siperasan tu...
beliau buta warna agaknye..
kuikuikuikuikui

NadiRah said...

SAS: dy x buta warna..kalau x, cne dy tau tu kertas kaler kuning..hak3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...