TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Saturday, April 23, 2011

JALAN YANG SULIT LAGI COMPLEX!!!

petang ni ada gathering UTM BLOGGER..
jadi, pastikan suma ahli sampai dengan selamat..
jalan- jalan kat UTM tak sesulit jalan macam ini..


ha!! kalau pompuan bawak nih..
agak2 cano nih??


kreatif lah engineer nih..
hihihi


mana jalan pon tak tahu dah..


erk..
sikitnya space nak masuk..
hahaha


mengucap banyak2...


Image


sambil2 tu boleh menikmati keindahan alam ciptaan Allah..

Image

memang hebat!!! siap boleh selisih tu..
ingat one way..hahhaa





ni macam nak bajak jer..
huhuhu.

p/s: jalan kat UTM tak sesulit ini kan3??


6 comments:

aLya maNip said...

alya x pi..segan..huhu
aci tak camtu??hihi

NadiRah said...

alya: nad pon segan..cne ni??

IQ = Iez Qis said...

huhuhu..krem slm kt semua nad!!

suka cartoon said...

wahh..jalan yg menarik nie..huhuh..

ROROI said...

Ni ke itik kuning? hehehe

... said...

as salam..
hehe~
jalan yang mencabar tu.
best ya perjumpaan tadi?
hoho~ nasib baik juga tak join. sunah ada rupanya.

=)

oh ya.kat link ni. tak promo lagi link tu. owner blog pun sibuk. saya pun ada beberapa blog nak kena handle. maka bergantung kepada pelawat blog tu

;)

kat link bawah ni

http://misztrex.blogspot.com/2011/04/infogurauan-islam-saya-cintakan.html

oh ya. baru buat entri baru lepas nad out. singah2 la ya. takde mood pula nak buat entri ngok ngek dalam blog tu. adei.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...