TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Monday, April 4, 2011

SUNAH BUDIKA BUAT SURVIVOR, BEN ASHAARI BUAT FEAR FACTOR KE??


salam semua..
sempena segmen gegar blog untuk bulan april ni..
nad happy sangat!!!
sebab ramai yang sudi datang blog nad dan bagi gegaran berukuran 1.7 skala ricter..
itik2 nad pon terkejut ramai pelancong datang nak tengok keindahan bulu kuning keemasan itik ni..
hehehehe...

thanks kepada yang sudi follow nad..
nad terjah balik nanti yer..

thanks kepada abg ben10 lah kan..
sebagai pihak penganjur..

tadi nad buka entry INI..
terkejut jugak..
sebab ada nombor kumpulan..
macam nak buat something je abg ben10 ni..

abg ben nak buat macam kak sunah dan 
abg ady budika ke??
kak sunah pon ade bahagi2 kan group..
lepas tu buat game SURVIVOR..


abg ben10 nak buat FEAR FACTOR ye???
wahhh!!!
mesti best giler!!!
tak sabar nak tunggu game tu..


p/s: Nad Kumpulan 1, nombor 14
 jom terjah SINI..


eh, ye2 je abg ben nak buat Game Fear Factor..
Nad agak2 jer..
ahahha..
kalau betol, lagi best kan3???



8 comments:

cik pulau said...

hahahahaha.. fear factor lak ke??
cik pulau kumpulan 2 .. nombor 69.. nad punyer????

NadiRah said...

nad kumpulan 1..
no 14...ala,x geng lah ek??

Cik Sara said...

wow..apakah ini? nak g check sat..

nur ikhyar dee said...

saya kumpulan 5,nombor berapa tak perasan pula,nak p tengok semula...hehe

Fizalinolie said...

Takpe Nad..Saya pun kumpulan 1, no 34. Hehehe. Kalaulah betul bagai dikata nad. Seronok lah gaya nyer... =)

miss ANGIN said...

yeyyy ! 1 geng ! :)

... said...

as salam..
ala..terbagitau encik ben. dia rombak semula. campak saya ke group 3, no. 77 juga. haha~

dalam group saya,ada tiga orang pakkcik best! er..

nad group 1 =)

... said...

eh. saya main2 je. 'kalau' betul je fear factor tu. hari tu macam beria2

=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...