TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Friday, April 1, 2011

BEN ASHAARI kata AKU TAK SUKA , AKU TAK SUKA LAA !

Santai Bersama BEN ASHAARI


tak suka lah!!!!
tak suka si Anonymous..
kenapa??
sebab mereka2 ni tak berani nak memberi pandangan secara depan2..
lebih-lebih lagi untuk komen yang 'menjatuhkan' jiwa seseorang tu!!!

tapi nad rasa..
tak semua anonymous ni kejam macam nad nyatakan dekat atas tu..
betul tak..
maybe dorang tak nak menonjol..
low profile gitu..
hihihi..
ada jugak yang memberikan pendapat yang membina..

buat masa ni nad tak pernah lagi diterjah dari cik anon yang jahat..
Alhamdulillah...

pesanan buat anonymous di luar sana..
kalau nampak kesilapan kami sebagai blogger..
betulkan lah secara berhemah..
jangan lah caci maki kami..
kami pon manusia biasa..
ada salah silap ketika menulis..
mungkin pendapat kami juga tak sama dengam kamu2 semua..

p/s: Love to be Blogger..


16 comments:

risa said...

sapelah derang ni nak mengomen org..dah diri sendiri pon malu nak mengaku kannn

NadiRah said...

risa; betul2!!
hihihi

Sunah Mohammad said...

saya sukaaaaaaaaaaaaaaaaaa lahhh! macam mana?

NadiRah said...

kak sunah buat segmen sendiri..
kalahkan abg ben..
nad join segmen tu nanti..
ahahahha!!!
(talam 2 muka ke nad ni??)
kih3

sabenazakey said...

sokong sokong. cik anon mmg pengecut.

fahmie firas said...

Jumpa awak dari segmen abg BEN ASHAARI
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
Klu free jemput singgah blog saya
http://fahmiefiras.blogspot.com/

Lulu caldina said...

Biasanya, kalau komen yang membina, lulu publish jer...Maknanya dia jujur..Tapi memang benci jugalah,kan yang suka menjatuhkan org tapi tak berani nak letak nama sendiri...huh

Yaya^Pink said...

yaya jugak mencik incit anon..pengesut..ekekeke

folo kamu...=)

fyna said...

singgah dari belog abg ben...
eehhh...fyna pernh dapat anon...nk taw?meh bace kt belog fyna..

puteraduyong said...

ermmm...manusia kan unik... ada sifat tersendiri...:)

yang benar
anonymous

:)

nelly said...

Nelly pun tak suka pada anon yg suka caci maki .

solo molo said...

memang tak suke...
geram jer...
grrr....

nadiemsharmz said...

salam..golek2 dari BA punye segmen...

katakan TIDAK pada MAKCIK PAKCIK ENON!!!!hehehhe

aNis sHazLiN said...

panas je isu anon rini...huhu.. follow kmu... :)

pRiNCe said...

sy suke blog ni...hahahaha
kite same2 lah kcewa ngn cik anon tu...

... said...

as salam..
ziarah dari blog encik ben~
hmm..anon..ada pro dan con..
memang sarkastik..
tapi yang penting, jangan ada prejudis. mana teguran yang baik dan membina, kita ambil sebagai pengajaran. yang buruk, jadikan sempadan ;)


SAYA SUDAH CUNKAN BLOG SAYA ! SILA LA SINGGAH KAWAN KAWAN !

http://fadzli-rt.blogspot.com


saya reader baru dalam blog ni, nak tahu perkembangan blog ni~maka saya follow..
kalau ikhlas..follow la saya semula ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...