TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Saturday, April 23, 2011

PORT SUNYI DAN SERAM DI UTM SKUDAI

salam semua..
erk..
malam ni nak tulis entry pasal seram pulak ke..
fuh~

tadi pukul 11 malam..
kawan nad mintak tolong bawakkan motor pergi KTR..
dia follow dari belakang naik kereta..
nad duduk KTF..
so, jalan shortcut nya lalu dekat PKU ler..
tau tak PKU tu hape??

kalau tak tau..
sila tahu2 kan..
hehehe..

konon2 dah pro bawak motor..
nad pecut ala2 F1..
member yang bawak kereta tertinggal kat belakang..

bila sampai dekat PKU nak naik bukit ke KTR tu..
nad dah cuak..
sebab tempat tu salah satu tempat KERAS!!!
keras ke???
yer!!! sebab jalan tar kan..
hehehe...

kawan nad penah story..
abg2 dy dulu cakap port PKU tu tempat ehem~
wiiii...
meremang bulu roma lalu dekat situ tadi..
tengah bawak motor mata dan2 terpandang pokok dan terbayang bende2 pelik..

astaghfirullah..
berdoa nad dalam hati...
semoga tak nampak benda yang bukan2..

automatiknya nad slow kan motor..
tunggu member suluh dari belakang..
dia pon naikkan lampu tinggi..
baru rasa lega...

gelap gila jalan tu..
nad dah terbayangkan hem~ tadi..
warghh!!!!

ni tengah tulis entry nih pon dok pandang pintu bilik..
takut tak berkunci..
hahaha..
malam ini sorang saje..
roomate pulang ke rumah...
tu seram tu..

p/s: PKU = Pusat Kesihatan Universiti..
sape2 yang tak kenal jalan seram nih..
sila komen..
hehehe..

erk...
first time tak letak gambar kat entry..
sebab takut nak letak gambar HAN_ _
ehehehe...



16 comments:

Tasha said...

hahahaha.....apa lah u ni~
nnt snap la gambar tmpat yng u lalu tu ea....tapi snap la siang2

mohd zhafri said...

oooooooooo.....PKU.....

NadiRah said...

tasya: ahahha...siang ek??okay2..huhu

NadiRah said...

zhafri: ce tojah jalan kat balai cerap lak..mesti ade benda lain lalu..huhu

remySunbae said...

mn de seram...ktorg clbrate bsday okay je..he3

NadiRah said...

remy: sebab time tu dia tak dtg...hahah

JUNKO-EL-HIDA said...

mende yang kamu nak takutkan nadh..Kamu cakap jer..Pelawok..pelawok..pelawok..pelawok..hahahaha

Dzarief Zuhdi said...

try pegi lb einstein.. membe cakap pnah nmpak pokok kat situ glowing2... weeee

NadiRah said...

junko: pelawok2 makindekat lah..ckp keh! keh! keh! la..hahhaha

NadiRah said...

Dzarif: katne lb einstein???

Hasrol Nizam said...

yg shortcut dekat tempat camping tu ke? berani betul lalu kat situ malam2..hehe

NadiRah said...

hasrol: yup..dah situ shortcut..redah jer..hehehhe

Dzarief Zuhdi said...

lab einstein kat atas bukit nuh.. ikut jln nk ker fakulti marin..

NadiRah said...

dzarif: oh!! kat bawah Ibnu Sina tu fakulti nad!! hehehe..
tp x penah plak dtg malam2..
ada story pasal kawan tu ke?? erk~

NadiRah said...

*KAWASAN...hehehe

DaHLia said...

Nad duk KTF kat mana??
sis dulu duk Lembah Damai tu..Blok 17..paling hampir dengan PKU..
memang agak angker laaa dulu..seb bek tak pernah kena kacau jer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...