TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Sunday, April 3, 2011

BLOG INI AKU RASA PATUT POPULAR LAH...

hyppe!!!
mahu join segmen hujung minggu..!

Santai Bersama BEN ASHAARI

okay..
nad senaraikan blog yang patut popular..


kenapa??
sebab pada blog ni macam2 ada..
pada post beliau ada unsur lawak, pesanan, fakta, isu semasa, teka teki, dan info yang menarik...!!
semua ada dalam satu blog...

blog ni baru je muncul 21 march 2011..
kira baru je 14 hari..
tapi dah ada 14 post entry..
permulaan yang bagus..

semoga blog ini sukses!!!


setiap post dia mesti membuatkan muka kita berkerut..
banyak benda baru dan menarik nad tahu dari sini..
blog ini bukan blog cerita tentang diri sendiri..
tapi cerita tentang perkara Pelik ,Takut dan Ngeri..
sebab tu namanya PeTaNgi ..


blog ni pon nad suka..
banyak benda2 menarik yang diluar kotak fikiran kita..


ini budak UTM..
admin kepada UTM BLOGGER
hehe..
promote sekali..


ha!!!
yang ni nad mesti baca tiap2 hari..
nad tau kak sunah dah popular..
patutnya bukan masukkan kat sini kan..
kan dah memang popular..
hihihih..

pendapat nad tentang macam mana nak popular??
ehem..
ntah, nad pon tak popular..
mana tau..
hihihi..

maybe lah kan..
kita kena selalu update info2 yang best2..
dapat menarik pembaca..
selain tu, rajin2 lah promote kan..

penting ke populariti ni??
nad rasa kena sama level lah..
kalau top je..
tapi info kurang..
tak sedap lah kan..
macam irama dan lagu lah..
kalau muzik sedap..
tapi lirik tak matang dan sentiasa berulang2..
orang tak suka jugak..

blog nad senaraikan tu..
belom popular lagi..
tapi nad nampak keunikan blog2 tu sume..
terjah lah mereka yer...

sekian...


20 comments:

The Typewriter said...

blog nadirah si itik kuning ni pon patot glamour gak, kan? hehe.

btw, tq promote :)

Citarasa Rinduan said...

nad...
blog nad pun best..

NadiRah said...

typewriter: hehe..
tolong ler glamourkan!!
ahhhaa

sama2.. =)

NadiRah said...

kak ayu: yeke best??
wahh!!! terharu sgt!!
thanks akak.. =)

kak ayu dah top..
jadi x masuk dalam senarai tu..
hihi

solo molo said...

blog-blog fofuler nie...

blog solomolo bile nak fofuler ek ???
huwaa....

pRiNCe said...

betul2...bukan senang nak jadi popular kan...:)
banyak kna usaha...
saya doakan sume blog yg di listkan tu cepat popular...huhu

NadiRah said...

solomolo:insyaAllah..nnt top giler ar..
=)

NadiRah said...

prince: amin~ =)

4k3m[PIJA] said...

Terjah dari blog Abg Ben !
Salam kenal =)

NadiRah said...

pija: salam kenal.. =)

Fizalinolie said...

singgah jumpa itik kuning kejap. Semoga mereka terus berusaha dan berjaya. Begitu juga ngan Nad sendiri... Hehehe, jgn gaduh2 tau ngan Jinko El-Hida... Hehehe.

NadiRah said...

fiza: hehehe..
kejap lagi nak cari gaduh balik..kih3

Nour Akmal said...

blog ni pun bakal popular juga..=)
gud luck..

Silent Thinker said...

melawat kamu yg fofularrr...
feel free singgah la blog sy
http://safiyahezora.blogspot.com/

NadiRah said...

nour akmal: erkk...
mampu ke popular blog itik huduh ni??
uhuk3...
thanks kamu.. =)

NadiRah said...

silent thinker: blog itik ni x popular pon sayang..uhuk3

zora said...

wah..blog buruk sy pon tersenarai gak...huhuhu..:P

NadiRah said...

zora: nad suka baca blog kamu walaupon ngeri...kih3

Dekcik said...

jom kte tgk blog popular..
dari blog abg ben..
singgah blog dekcik..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

cik fza said...

mesra blogger pun penting kan.
blog ni pun bakal popular. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...