TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Saturday, April 2, 2011

MAHARAJA LAWAK : TAK ADA ASTRO!!!!


hurm..
semua orang sebuk2 post pasal Maharaja Lawak...
nad blur jer...

first..
abg ben..
entry tentang Maharaja Lawak..

klik SINI..

pastu online FB..
semua buat status pasal bende yang sama..



budak perasan pon post jugak..

ada gak sorang budak ni..
chat dengan nad dekat fb..
pastu boleh pulak masuk2..
terus cakap pasal Maharaja Lawak...

erk...
nad hanya mampu membalas..
nad tak ada Astro~
sob3..

hanya mampu tunggu keluar dekat Youtube..
huk3

eh!!!
baru terjah blog pai ..
dia dah update..
cerita pasal Maharaja Lawak jugak..

Apa nih!!!!!
mana aci..


12 comments:

Nurul dot..dot..dot said...

same la kite..blur abis..asik mengadap final project..bilik sebelah je ngan bilik TV tp x pnah masuk tgk TV pun =(

NadiRah said...

nurul: betol..
nad nak tgk tv kene nek atas..
tp malas..
huhuhu

Pai said...

ala...
mnggu dpan da laz kat astro prima...
den dyer da kt astro wrna...
pas ni mmng dwnload je r kjer...
bez oo...
kalo ko tgok...
cnfrm gelak...
tpi kne tgok ats lntai...
yela...
kalo aq tkut kalo ko tgok ats ktil....
nnti katil tu ptah or ko yg jtuh ktil...
hahahaha

NadiRah said...

pai; ceh!!!
aku tak berat cam cikali lah..
ups!!!! larik!!!!

... said...

as salam..
ohh.ha'ah. baru perasan. punya ramai blogger buat entri apsal raja lawak @_@"
hebat bebenor penangannya.


SAYA SUDAH CUNKAN BLOG SAYA ! SILA LA SINGGAH KAWAN KAWAN !

http://fadzli-rt.blogspot.com


saya reader baru dalam blog ni, nak tahu perkembangan blog ni~maka saya follow..
kalau ikhlas..follow la saya semula ;)

cik fza said...

sabo2.
pasang astro nanti ye.
baru sampai sini & follow. :)

NadiRah said...

...: erk..namamu siapa..?
thnks sudi follow blog ni.. =)

NadiRah said...

cik fza;
hihi..
kat kolej ne leh pasang astro syg..huhu

... said...

nama? hoho~ fadzli

kan ada dalam link tu =p
hoho~ sebab tu tak buat entri pasal raja lawak ni. ramai yang buat. ekeke~

=p

sate baru naik nama, lidi dah lama naik, pembeli sate kena tempias

mimpi ngeri beruk dan sate di malaysia

kAmi dAn mEreKa!! said...

kite serupa,
umah kite pon tak de astro,
harapkan youtube je la,
sob2, :(

kAmi dAn mEreKa!! said...
This comment has been removed by the author.
NadiRah said...

kami dan mereka: huhuhu...
tu lah..
nnt kite tgk ramai2...hhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...