TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Tuesday, April 26, 2011

WEEK FINAL EXAM : KENAPA ADA KELAS LAGI NI???

sedih~
sem ni macam sewel2 jer..
time study week ada kelas ganti, test, submit esaimen dan presentation..
erk..
mana masa study??
hilang....
tolong carikan!!!

okay2!! bila habis minggu study..
jiwa rasa lapang dan merdeka..
tiba2 semalam kawan Nad chat kat FB..

"Nad, En Rizal suruh buat jugak kelas micro..
sebab ko tak present lagi...kang tak ada markah.."

erk!!
mood ter'spoil' pulak..
warghh!!!!
tak pasal2 minggu exam kene prepare untuk present..
tak suka3!!!!

Nad tak present lagi sebab kelas asyik cancel jer..
sampailah ke minggu study week cancel..
bukan sebab Nad MALAS okay!
hehehe...

ingatkan kelas cancel terus jer..
then, lecturer nak bagi A+ je terus kan..
rupa2nya tak ek??
okay2...

takpe lah..
ngajar je lah kat depan tu..
buat muka selenge jer..
hehehe..




comey kan muka itik selenge...

okay!!!
kelas pukul 9 pagi nih..
wish me luck!!!
sekarang!!
wish kat komen..
ahahahha...

p/s: erk...
berdogup jantung...
rasa nak g toilet plak..
warghh!!!



4 comments:

IQ = Iez Qis said...

sian and ad kelas...godd luck for your presentation!!

kAmi dAn mEreKa said...

mase present tu, kenyit2 mata kat lecturer tu je,
komfem A+, hehe =)

shahsyaz said...

xpe nad, shaz sgt2, sgt2 sgt2 memahami keadaan nad tuh,

:)

N I A said...

ala nad,...klu ngan encik rizal tue,..A dlm tangan la,..insyaAllah,..hehehe,.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...