TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Monday, April 4, 2011

KERJASAMA KUAT ANTARA KAMI

fuhh!!!
giler dahsyat segmen kak sunah dan abg ady soleh buat..
tapi memang best dan menarik!!
walaupon survivor dalam alam maya..
tapi peluhnya still sama macam berlari2 dalam alam realiti..

segmen nih..


memang enjoy sangat..

kerjasama antara kami memang kuat..
perlukan fokus pada setiap post baru dari kak sunah dan abg ady..
ahaha..
sampai nak makan pon takut..
huhuhu...

kes nad hilang???
oHH!!!!
nad rasa bersalah sangat..
sori kepada Team Senget Menyengat..

Nad kelam kabut keluar..
dah sampai kedai baru sedar tak bawak phone..
oohhh!!!!
nak makan pon stil teringatkan kamu semua..
huk3..

balik2, nad cek phone..
ada 2 miskol..
dari sara dan Puteri katek..
hihihih..

kemudian mesej dari katek dan sara..
tanya nad hilang ke mana..
kak sunah iaitu pihak penganjur pon mesej nad..
tanya nad pergi mana..

sory sayang..
Nad bersalah..
hihih..

balik2 tu, cepat2 nad edit post balik..
ahahha!!!
yess!!!
menang jugak..

Entry pasal nad hilang pon kak sunah ada buat..
ahahhaa!!!
klik SINI..

thanks semua...

p/s: untuk imuniti ke 3 kalah..
Nad lah salah..!
ingatkan dah habis..
hihi..
Nad pon sambunglah buat ESAIMEN

dah nak pukul 12, submit entry baru sedar..
ahahahah!!!
SENGAL LAH ITIK NIH!!!



6 comments:

cik pulau said...

hahahaha... siann..
makan pun ingat kitorang yer..
papepun memang semangat berpsukan tu kuat.
jenuh duk refresh blog penganjur..
aiyakk...
hahaha..papepun.. bestt!!. hehe..

Woofer Storm said...

apa yang penting??heheeeee

Sunah Mohammad said...

hahahaha! syabas!

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

ada game apa ni?..xtahu pun =D

Cik Sara said...

Apa yang penting? Kerjasama!..hehehe..

... said...

as salam..
ooh.. ni ke gamenya.
kreatif ;)

lepas ni mesti ada fear factor versi blogger. kalau ada, nak join

=)
iklan :

infoRenungan :

Fitrah Ilusi dan Realiti Cinta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...