TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Wednesday, April 27, 2011

GARA-GARA MAIN SHOUTBOX, NAD KENA ENTRY AMARAN.. TIDAK!!!

salam semua..
Nad baca entry dari Pembawa Wacana..
hadoi!!!
setepek kena kat muka Nad..
entry kat SINI..

yer..
entry tu memang khas untuk Nad..
sebab nad lah..
gatal sangat kan...


shoutbox tu di printscreen dari blog IQ..
Nad memang agak nakal..
suka kenakan orang..
bukan Nad cari publisiti..
saje nak gurau2 dengan blogger UTM je pon..
nad kacau pon dengan blogger yang memang nad dah kenal and boleh katekan kamcing..
Nad tak kacau blogger lain..
sory yer..

IQ..
awak tak marah kan..
sob3...
IQ memang nad selalu kacau..
dia pon dah dapat agak itu nad kot..

bukan takat IQ jer..
kak sunah dan blog contenganperasan pon kena..
Nad berlakon jadi KASTAM..
konon2 nak cek entry sama ada entry ciplak ke tak..


shoutbox contengan perasan..


shoutbox kak sunah..

tengok!!!
nad dah jadi diri sendiri pon kak sunah panggil nad budak kastam..
huhuhu..

hurm..
bukan nak MENCAPUB ( mencari publisiti murahan)
tapi nak gurau2 jer...
blogger lain Nad tak kacau...
seyes..


hurm..
sedih hati ni..
sebab ada yang salah sangka..



huarghhh!!!!


sebelum ni ada je blogger yang buat camni..
tapi tak kena tangkap pulak..
time Nad pulak nak jadi..
uhuhuhu...

okay!
just nak say sory pada yang marah pada Nad..
janji tak buat lagi..
promise!!!

p/s: tak sangka ade yang pantau benda ni..
ingat Nad sorang je jadi KASTAM..
hehehehe


33 comments:

Sunah Mohammad said...

hahahahahaha!

Miss Ran said...

p mintak maaf kat empunya...adeh lawak

tak kene org la anda buat lawak tu nad

hahaha

NadiRah said...

kak sunah: gelak2..huhuhu

NadiRah said...

miss ran: nad buat dekat IQ lah..blogger kamcing ngan nad..kena lah..bukan buat ngan PW tu..huhuhu

faraHanAtiQahZaini said...

hahaha, mcm2 laa...

NadiRah said...

fara: huhuhuhu..macam2..mmg macam hal jadi..ish3..gelak2..hahahaha

misz myza said...

awak.. td sy de komen kat blog tu.. ehhehehehee.. yg part taktik kotor tu, mintak maaf na kalau terasa... xpe2.. nakal2 mcm ni i like!!! hahahahaha

Sembang Kemas said...

haha,nad meh buat kacau kat blog aku pulak,gerenti kena saman.keh3

gurau!
jangan ambik hati,hanya sekadar sembang kemas!

NadiRah said...

miszmyza: huhuhu...takpe..
ramai kot marahkan blog ni..ahahahha!!

NadiRah said...

sembang kemas: x ambik hati pon..wekkk!!!! menyamar jadi polis..tp x berani letak link..huuhuhu

Sembang Kemas said...

bahaya,nanti gerenti kena cop polis.

haha

logorithm said...

Contoh yang tak baik tak patut dijadikan ikutan. Hehe...

*bersiul*

:*

NadiRah said...

SK: ahahahha!

NadiRah said...

logo: nad ikot perangai uncle john lah ni!!! aish!! huhuhu

Chegu Zubir said...

kan dah kantoi...xpe..semua orang wat salah..mintak maaf yer

jom baca masih panas
Rahsia Ben Ashaari- TERBONGKAR-

Mr.SteAltH said...

haha. cuak2! bro Ben marah nanti. haha

ishiko said...

alaahai.. comel sgt ownernye.. kehkeh... meh nk singgh d follow trus.. nakal ni.. kang tensen pemint abg beng =b

IQ = Iez Qis said...

siannya nad...xde mslah la nad...xtau la kalau yang laen camne...chill k!! dun messy2~~ hehe....

NadiRah said...

chegu zubir: huhu..dh mintak maap..

NadiRah said...

uzir: abg ben siap dtg page UTM blogger komen and bg nasihat kat nad..kih3

NadiRah said...

ishiko: hehehe

NadiRah said...

IQ: wahahahhah!!!!

Ecah Ecot said...

sabau2....hehehe

NadiRah said...

ecah: ehehehe...

Pembawa_Wacana said...

Hahaha.....tegur je Nad.... tak marah pun... mane ade aku backlink kan kat sape2 kan... lagipun Nad kan salah sorang join segmen aku.... Chill okeh! :)

NadiRah said...

PW: mmg xde backlink..tp nad buat entry ni nk bg ilangkan persepsi negatif org kat nad...siap kata nad giler traffik lah...so, entry ni dah jawab sterotaip org kat nad kan...tu jer...

Qaseh dalia adelia said...

HEHE SIAN NAD.. :)

NadiRah said...

Qaseh: erk...hahahha!

cik kumbang said...

hahaha..klakar la nad...:p

NadiRah said...

cik kumbang: uhuk3...sume gelakkan nad ek..huhu

cik kumbang said...

ehhe :p

Hasrol Nizam said...

bahaya ni.. menyamar jadi blogger popular lak tu :D

NadiRah said...

hasrol: ehehehe...x tau nak cakap pe dah..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...