TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Friday, December 17, 2010

UniKnya tiKuS Nih..

hyppe!!!

entry hari nih nak cakap pasal tikus..
aku tau..
korang sume mesti ada bela tikus kan??
macam2 warna, size dan bentuk kan3??
jantina pon ade woh!!!
korang nya tikus jantan ke betina??
tikus aku jantan..
dah bertukar dah..
dulu betina...
pasal pad dah ilang...
( sory2, 'ter 18SX' )

aku sodeh!!
pasal tikus aku x bernyawa dah..
eh, nyawa ada lagi..
tapi nyawa2 tikus lah tinggal..

tikus aku nih ekor dy x leh *enggot* (sila rujuk kamus)...
nanti tak bernapeh dah...
so, dengan ini aku decide nak bela tikus baru...
aku nak bela tikus2 unik...

aku search kat Mr Google...
byknya tikus2 unik...

cmni..
tengok3!!!


cute kan3??
sesuai untuk pecinta alam...huhu






khas untuk pecinta wanita dan jejaka...
huhuhu..
ala2...
sweet sangat kan..
huhu..
sekarang banyak sangat tshirt ala2 untuk couple kan..
pe kata korang beli tikus ni pulak...
huhuhuuh...




nih sesuai utk golongan materialistik...
hahaha....
ups!!!
i'm sory... ( ala2 amir raja lawak )




uhhh!!!
rangka???
katne nak klik???



khas untuk bakal2 pilot tuh...
hehehhe........
cun gak!!




wohoho!!
jangan jatuhkan tikus nih!!!
nanti LOTOP!!!


nih untuk budak2 PALAPES yer...
Palap daRAt...
hehehhe.....




ni bukan bola bowling yer..
tapi Planet Jupiter..
bulat jer...
cane nak gune ntah lah...
huhuhu..


CEKELAT!!!!
ish!!
sape yang gigit 2??
x tahan nafsu kat cekelat betol!!
huhuhuhuh....




ingat iphone je boleh touch2???




ni bukan kakeleter tau!!!
huhuhu...






ha!!!
aish!!!
yang nih akaQ tak suke yer!!!
JANGAN BELI!!!!
walaupon kome2 peminat BOLA...
hahahhaha!!!




p/s : saya beli yang biasa je..
x mampu ni sume...
mahal!!!!



5 comments:

farah farhana said...

comelnye sume ;)

NadiRah said...

jom beli!! hehehe...

nad_ira said...

nad nak yang chocolate tue...semangat je nti nak guna mouse..hehe

NadiRah said...

hahaha!!! jgn abes digigit sume plak...

Myra Jay said...

Unik & cantik tul tikus2 niey semua.. hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...