TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Wednesday, December 29, 2010

BLogGer daRi seBerAnG maRah aKu weh!!!


sumenye gara2 Piala AFF Suzuki...
fuhhh!!!
x sangke dowh...

salah aku jugak..
camni citenye...
aku ada baca entry blog Cheqppoy..
klik sini kalau nak baca..



dia tulis yang blogger dari seberang tu marah2 dekat kotak jerit beliau..
aku pon ushar lah blog budak seberang tu...
lepas ushar aku biar kan je lappy aku then turun bawah tengok bola...

mcam biasa...
bila dah menang mesti nak update kan3...
aku terus terjah lappy then jerit dekat shoutbox blogger tu..



actually aku x perasan pon ter'JERIT' dekat SHOUTBOX blogger seberang tu...
aku ingat aku jerit dekat blog Cheqppoy...
adehhh!!!
kantoi lak kan..
nak delete x leh pulak...

then, dy terjah blog aku pulak...
adesss!!!
dan dy nganjing pulak kan...


ha, x pasal2 pulak kan..
aku kene same...
padan muko kau...
jalan menonong yo...
x tengok dulu sapo tuan punyo blog...

bila aku terjah balik blogger seberang tu...
banyak betol kata2 kesat dekat rakyat kita..
x baik lah kan..
blogger dari Malaysia pon..
jangan lah mengapi2 sama...
bertamadun lah...
lama dah kita merdeka kan..
MALAYSIA dan INDONESIA kan serumpun..
jgn lah sebab bola nak bertelagah..
upss...
nasihat jer yer...

p/s : semoga kekacau tidak berlaku lagi...
buruk padahnya...
tu saje...


3 comments:

Kodet said...

huh....diorang ni mmg tak bermaruah....dah kalah nk kutuk2

ZWAN SABRI said...

Padan muka Indonesia..
Sbelom ni blagak sangat..

zaidi zaim said...

kesian pulak kat awak, xpasal-pasal jer jd mangse serangan dorang....

sabar jer lah kann.. bia jer depe tu... jgn d layan sgt, sesetengah dorang ni memang di bayar utk mengapi-apikan ketegangan di antare kite dan xsemua dorang tu mcm tu. Byk juge di antare dorang yg maseh lagi menjage keharmonian sesame kite....

ape pun syabas Malaysia!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...