TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Thursday, December 23, 2010

sEgMeN JoM bErkeNaLaN...



JoM berKenalan para blogger2 sumer...
segmen ini ditajakan oleh Mr Loqman Hakim..
ehem3!!!
nak start nih...
fokos2!!!
hehehe....

status aku yer???
saya single lagi...
wahahha!!!
bukan nak promote yer...
dah en loqman tanyer..
kene ar jawab jujur kan3...
hehehhe

aku seorang pelajar..
baru tahun dua..
aku belajar dekat UTM Skudai....
sape student UTM sini???
nanti boleh jogging sama2...
saya budak KTF..
hahahha...

okay!!!
nak cerita pasal blog aku nih!!
Blog aku BESSSTTTT!!!!
ahahhaha...
promote lah tu kan3!!!

blog aku nih cerita pasal bende yang aku terpikir nak share
ngan korang2 lah...
kalo personal aku ceritakan yang menarik jelah yang jadi kat aku..
singgah2 lah selalu yer....
hehehe...

pandangan aku pasal dunia blog yer??
dulu aku pikir bende ni biasa jer..
rupa2nya macam2 boleh buat ngan blog ni yer...
best dr FB kot...
dapat join contest...
buat gathering...
best3!!!
selain kongsi2 maklumat n cerita..

nasihat aku untuk sesapa yang baru nak buat blog...
jom lah jadi active!!
best woo jadi blogger....
perasaan x dapat bayangkan..
selalu asyik rasa nak tengok blog jer...
ramai x yang suka entry kita...
ramai x follow..
ramai x komen...
hehehe...

keunikan tentang blog aku???
bog aku ade gambar2...
so, x bosan sangat kot korang nak baca..
tulisan pon besar2...
hahahha...
unik ke tu??

aku rasa nak jadi seorang blogger sampai bila2 kot...
okay x??
korang suka tak entry aku??
best ape..
dah tua2..
cita pasal cucu cicit lak...
skarang cite pasal kisah seorang remaja...
huhuhu...

aku nak tag sesapa aku suker...
nanti aku bagitau dekat shoutbox...
kamu wajib...!!

yang nak join klik BANNER atas yer...

p/s : jom kenal2 dengan budak bajet cumel...
hahahha!!!


1 comments:

:Cikgu Akim: said...

hehehhe..nice story!salam perkenalan dri saya bakal pendidik..jemputlah mlawat rakan2 lain yg join segmen ni dblog saya..boleh tmbh kenalan..smile!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...