TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Friday, December 24, 2010

Aku DudUk dEpaN sKaLi dOwhhh!!!

hyppe uolls!!!
ups!!
terover plak...
excited kejap...



woit!!!
aku dah tengok cerita hantu kak limah lah....!!!
best wooo....

aku tengok dekat Times Square...
g ngan kawan aku..
2 orang jer...

sampai Times Square pukol 11.30..
hantu kak limah kuar pukol 12...
g ar beli tiket kan..
ingatkan pergi waktu bekerja senanglah dapat tiket..
skali bersusun manusia2 beratur...
sume nyer memang nak tengok cerita yang aku nak tengok jugak..
uhh!!!!
best sangat gamaknya kot...

bila giliran aku sampai nak beli tiket aku pon mintak tiket cite
hantu kak limah...
erkk...

tinggal 5 je kerusi kosong????
paling DEPAN skali???
warggghhh!!!!
x ponah2 aku duduk depan plak kan....
aku pon pandang jelah kawan aku...
dy pon cakap...
"aku follow ko jer.."
aku pon cakap...
"x kire, aku nak tengok jugakkk..
kepala teleng pon teleng lah..."
hahhaha....

aku pon beli jugak...
seat memang depan skali...
hujung belah kanan...



ha, ni bukti nya..
tiket aku no H11 dan H12...
memang depan lah kan...
ish3...



mula2 agak pening kot duduk depan...
tapi best jugak...
bila hantu kak limah duk bertenggek kat sudut belah kanan..
rasa mcam hantu 2 dekat ngan aku kot....



memang lawak ar cite nih...
sekarang baru aku pham...
kenapa ade blogger yang buat tajuk
"enjet2 semut..
sapa sakit naik atas.."
hahahha...
poco2 jom!!!!
( yang dah tengok cite nie je yang mengerti yer....)

ehehhe...
sebelum balik..
jalan2 dulu..
kat ground floor..
macam biasa ar kan...
penuh dengan barang2 baru...
begg!!!!
aku giler beg...
tapi beg mahal2 x mau!!!
disebabkan beg nih murah..
aku pon beli ar...

tadddaaa!!!
santekkk x???



murah jer...
sila2 berkunjung ke TS yer...
kepada budak2 johor..
bukan CS tau...
ehehehhe...

p/s : jijah, kamu nak beli beg saya yang lama2 x??
ahaks!!!

6 comments:

...love cokelatcake... said...

nk..yg batik tuh...=) x kire..nk jgk!!! jual msti diskaun 70%...xnk beg guardian ok...

man yusoef said...

haha...teleng pale ah tengok depan2...

NadiRah said...

love : hahahha!!!
ala..guardian i bg free okay!! hahaha

NadiRah said...

man : haha..tau xpe...
nasib baik balik kepala x senget...huhu

syira aka sepatu hijau said...

salam

beraninya dia tengok citer hantu


follow ur blog :)

NadiRah said...

syira : haha..
cite lawak lah tu..
hantu x banyak pon..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...