TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Wednesday, December 15, 2010

aKu xNak Jadi PenipU!!!!

aku rase sedih...!!



aku xnk mereka2 menggelarkan aku penipu..

alkisahnya begini yer...

disuatu pagi yang dingin...
seorang gadis sedang berjalan2..
hidup dalam dunia mayanya...



sedang beliau bersiar2 menikmati keindahan dan kecumilan negara2 yang beliau kunjungi..
beliau mula tertarik dan ingin bekerjasama dengan negara2 yang indah permai tersebut...

beliau pun menghantar perutusan pada negara yang beliau gemarkan..
beliau menulis "singgah dan follow..."

kemudian beliau mencari2 tembok dan batu yang bertulis "followers"..
beliau mula kegelisahan..
kerana di negara tersebut beliau tidak menjumpai tugu tersebut..
beliau berpatah balik (reload) negara tersebut..
mungkin kerana cuaca yang penuh kabus menyebabkan beliau tersalah pandang...



setelah beberapa kali berpatah balik..
tiada juga dijumpai...
beliau mula merasa sedih..
kerana telah menghantar perutusan pada negara tersebut.. (shoutbox)
tetapi tidah dapat bekerjasama dengan negara tersebut...

beliau risau...
negara tersebut membaca perutusan tersebut..
dan bila disemak senarai pedagang ( followers)
nama beliau tiada...

oh!!!
maafkan daku wahai teman2 seperjuangan...
sob3!!!
lain kali patik follow dulu baru bagi perutusan yer..
uhuk3!!!




10 comments:

Luffy said...

hahaha...ape ni nanad..patik berasa murka dengan tindakan tuan hamba...wakaka..

NadiRah said...

sob3..maafkan patik...
hukum lah patik jika itu dapat mengampunkan diri patik...huk3

Zara Affendi said...

Salam ^_^

cobaan2

Zara Affendi said...

hoho.. boleh komen dah.

klakar jer kisah benar di atas tuh. zara pon pernah jugak mcam tu, so tgalkan kat komen dye jer jer yg zara follow. :D

EDDY @ AWANG said...

Sabarlah....mungkin perutusan dari negara lain pun bertimbun2 belum di baca..ikut turn kot....hahahahaha blogwalking sini......

http://biakpiasau.blogspot.com/2010/12/bp23-i-shhhhsapa-nak-ikut-aku.html

NadiRah said...

zara: dah okay kn3??hehehe

NadiRah said...

edy: ahaha...betol2...so, dimaafkan lah yer..huhu

EDDY @ AWANG said...

baru dapat follow blog ni...tdi lama betul aku try...loading semacam je line kat sini.....

NadiRah said...

thanks en.eddy..=)

kembatolo™ said...

sengal jugak lu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...