TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Saturday, December 25, 2010

buLu keNiNg LeBat itU SEXY??

hyppe!!!!
sape kat sini berkening lebat???
aku???
opkos aku kening lebat..
x caye???
hehehe...
tapi bukan bulu kening bersambung tau!!

eh2, entry ni khas untuk budak lelaki jer...
untuk pompuan len kali yer...
hhehehehe...

aku minat ar lelaki berbulu kening lebat nih..
xtau la nape aku tertarik ngan golongan nih..
maybe mereka2 kelihatan macho kot kat mata aku

upss!!!
entry nih bukan berniat nak mencari jodoh yer...
teeetttt!!!!

dulu waktu zaman sekolah...
aku suke ushar jejaka2 yang berkening lebat..
x kira melayu, india mahupun cina...
sampai kawan aku x paham dengan selera aku...
sume bangsa aku nak sapu..
hahahhaha!!!

aishh!!!
bukan!!
aku ushar je ek....
xde niat lain pon tau!!

korang pulak macam mana??
suke jejaka kulit putih macam jambu??
badan sasa macam malek noor??
pandai masak macam chef wan??
rambut pacak macam awal asshari??
hehehehe...

ni bukti2 jejaka berkening lebat kelihatan macho lagi hemsem...
kih3...
tatap jangan lama2 bagi perempuan yer..
kalo bagi lelaki xpe..
tapi risau ada fikiran negatif pulak dari orang lain...
hahhahaha....

jom layan!!!


ha!!!
en fahrin nih...
hemsem ke??
pemain ragby lagi kan...
huhhu


jehan miskin!!!
atlet kan beliau...


kepada peminat2 cite jepun...
mesti kome kenal kan dia nih...
cite2 leleh pon dia hebat...


vokalis samsons!!!
kenangan terindah bersamamu bams...
kih3


ha!!!
superhero..
My Boss My Hero...
saya pun suka makan puding...
eh, dadih...
sama lah tu kan3???


taylor lauthner...
suka tengok kamu jadi wolf....
hahahah....
kirimsalam dekat akak suzuki swift yer...
kereta impian saya tuh...
hahahhaha...


ha!!!
tergoda tak dengan jejaka2 ini???
kalau tergoda,
kita sama taste lah tu...
hahahhaha....
awas jejaka2 berkening lebat...
akan lebih ramai orang akan meng'ushar' anda nanti...
wahahhahaha!!!!

ni ada 1 info aku dapat dari web google...

sesiapa yang berkening tebal @ lebat..
golongan ini tertarik dengan pengembaraan..
tetapi!!!
TIDAK SETIA...
aiseh!!!
aku setia dowh!!!
hahahah...
dan golongan ni sukar mempunyai perhubungan kekal dengan satu pasangan sahaja...
aish!!!
yang last ni aku x bape gemor....
xpe lah...
kalau dah jodoh, mesti lah setia kan...
hehehehe...

p/s : saya suka jejaka berkening lebat...
hahahhaha!!!


20 comments:

man yusoef said...

ha ah betol2..*aku perasan utk kali yg ke berapa jota kali ntah*..hehe

NadiRah said...

man: hahaha..
amboi..
kamu kening tebal ke??
patut mengia kan...huhu

||aLeaSaRa|| said...

x bf kite dulu pun kng lbt.my hubby pun kng lebat I like...he3...

NadiRah said...

alea : hahaha...
taste same lah...
ha, tgk..dah kawen pon..
pasal laki kening tebal x setia ni tipu je..
kan3..hehehe

Nia said...

hahahaha kalu laki kening lebat nia pangil dye shinchan.. awww hahaha yang fahrin tu i loike! hahaha

NadiRah said...

ahahha..
gud idea..
nad pon nak pnggil sinchan lah...huhuhu

iniialahaku said...

ye ke ni weh???tpi aku stia kot...hish..

aidillah HAIMI said...

suka fahrin. tak pasan pulak dia sebenarnya kening lebat. hahaha

noor said...

bulu kening ank akak lbt gek hahahahah

ciK mOt ©™ said...

bukan citer jepun..tapi korea...tu SONG SEUNG HEON tu...akak minat dia...hahaha...

salam singgah dik...

O'gosh said...

akak minat tang lain lak....kening2 x brapa pandang...huhu

NadiRah said...

ogosh : cik kak tengok tang mane???
share2 lah..hehehe

logorithm said...

I berkening lebat, berjanggut, berkulit putih gebu, berbadan sasa, tapi tak hensem. Ok ker? Hahaha!

NadiRah said...

logorithm: wahhaha!!! promote2!!

shahsyaz said...

shaz minat lelaki bertubuh sasa, hahahaaa

sbb shaz kan comeyh, so kene r lelaki yg tubuhnye body builder, hahahaa..

tp xnk mcm malek noor, ketoi2 sgt, geli.

sasa n itam manis, hahaha :)

masterfaiz.com said...

kening saya tak tebal... dan saya setia orangnya... hehehe

Ecah Ecot said...

i dh dapat yg kening tebal nad!haha..yg penting i like photo-g...lalala

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

ain dzaya said...

hahaha..xley bla!

Danial Syamel said...

Kening saya bersambung,terima kasih kerana mempercayai kepada orang yang mcm saya..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...