TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Monday, December 13, 2010

UNDIAN TELAH DIBUKA!!!



perhatian2!!
attention pliz....
( tulisan besar plak entry kali ni yer..)

undian untuk BLOG PILIHAN MALAYSIA 2010 sudah dibuka....
bermula hari ini pukul 7 pagi sampai JUMAAT pukul 7 pagi yer...

kepada kamu, kamu, dan kamu yang cumel2 dan kacak bergaya..
sila2 lah VOTE saya yer....

nih antara peminat2 aku yang vote aku...
korang pon vote lah sama yer...
hehehehe...
(sory, aku yang minat mereka..)



wahh!! comelnye kamu..
akak terharu sangat adik turun padang sokong akak..
lup u so much!!!


eh2, abang ariel pon ada same...
susah2 jer..
cane abg boleh turun sama nih??
abg x 'sibuk' ke???
apa2 pon, thnks sudi datang Malaysia..


huarghh!!!
ALIEN weh!!!
sanggup turun bumi tu...
thnks uolls...
ajak kawan2 kat planet kome tuh..
turun sama vote aku tau3!!!
( en. AZMAN ROSLAN, alien boleh vote sama x???)


wahhh!!!
atok nujum yang poyo!!!
atok keluar dari FB ke hari nih sebab nak kempen saya??
susah2 jer...
nanti atok masok balik dalam FB yer...
( lain kali kalau atok tafsir saya, bagi lah yang elok2 sikit yer...hehehe)


ha!!!
yang nih pulak monkeyband aku..
thanks yop oi!!
ko sokong tuan ko...
nanti aku bagi ko pisang extra...


akak!!!
u cumel lah...
kirim salam dekat abg taylor lauthner yer..
dia hemsem...
i like!! 
hahahhahah!!!


uit!!!
cik virus chicken pox yang cumel pon ada??
okay2..
thanks...
tapi jangan dekat dengan saya dan follower2 saya tau3!!


wahhh!!!
abang sasa..
superb lah u nih...
lepas kempen bawak saya fly2 yer...
thanks datang Malaysia..


akak limah!!!
takut ar...!!
eh, bukan akak patot kene ada kat panggung ke skarang nih??
kang abang mamat khalid panggil kang!!


eLLy...
pocoyo..
patto...!!!
kamu cumel...
saya minat kamu..
thanks sebab support saya...
ehehhe...



uit, abg mamat khalid datang naik basikal...
ha??
nak panggil hantu??
baik2!!!

uh, kacak lah abg mamat khalid nih..
sempat pose dan kempen saya..
tenkiu2..
hehehhe...

p/s : kamu2, jgn lupe vote saya yer...
klik sini..





1 comments:

Nismo BluebirD said...

awk..sy dah follow dan undi awk nyer no....plz undi sy...361...gud luck^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...