TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Thursday, December 30, 2010

TeRmiNaL BeRsePadu SeLataN..


hoyeh!!! hoyeh!!!!
dapat gune terminal baru...
huhuhu...

actually sebelum ni aku tak tahu pulak terminal bus dekat bukit jalil akan berpindah...
terminal bus yang terbaru dekat TBS...
Terminal Bersepadu Selatan..
start gune pada 1 Januari 2011...

wahhh!!!!
x sabarnya nak pergi...
hahahha....
aku balik JB 2 Januari...
so, hari kedua baru dapat guna...
huhuhu...

patot lah...
hari tu..
aku beli tiket dekat Bkt Jalil...
then ada no phone disertakan sekali...
orang kaunter tiket 2 cakap call dulu no tu sebelum nak bertolak...
sebab takut nanti aku turun Bukit Jalil..
sekali terminal dah bertukar...
so, malam ni dah terjawab...
nanti aku kene pergi TBS..
so, x yah call la ek...

nak tengok x TBS 2 camne??
jom layan gambar2 ni...


besar kan3????


tempat tunggu teksi..


ni bahagian LRT dan ERL..
yeke??



ha!!!
selesa je kan tempat duduk..
kalau dulu..
berdiri jelah...
xde aircond...
huhuhu...





wahhh!!!
ala2 AIRPORT pulak kan...
cantik!!!!



ha, ni jadual pelepasan...
erk...
memang macam nak fly pulak...

sebelum nak bertolak naik bus..
kene cek tiket dulu...
then g bahagian pelepasan..
orang yang ada tiket je boleh g tempat tu...

wahhh!!!!
aku teruja giler...
dah la balik ni pakai beg ala2 AKADEMI FANTASIA...
mahu aku nyanyi lagu MENUJU PUNCAK la kalau macam nih..
hahahah!!!!

p/s : nanti dah sampai sana nak klik2 gambar lah...
bahagian toilet pon nk klik2 same...
hahahha!!!


3 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

aahla macam airportla!!!

suka cartoon said...

ehh..asal tak tahu ekk??dah la 2 hari bulan ni nak balik BP..mujur jumpa blog ni.kalo tak mesti saya tunggu kat bukit jalil..huhuh..

A.D.A.M. said...

Mcm best je tmpat dia. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...