TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Friday, August 12, 2011

SAYA DAPAT HADIAH PATUNG ITIK KUNING DARI SEORANG BLOGGER




Salam semua..
ada yang tak tau lagi pasal Nad ada patung Itik Kuning???


ini patung itik comey tu...






oppss!!!
skirt i terbang2...


hari tu..
masa Nad tunjuk patung ni dekat entry WW...
ada orang tanya kat shoutbox...





Teddy Bear tu anak murid Nad yang bagi...
cerita pasal Nad mengajar kat sini hari tu kan...


dan Teddy Daduck tu..
blogger INI yang bagi...


thanks!!!!
Teddy Daduck tu memang Nad sayang...





Misi lepas raya...
Nad nak cari BEG WARNA KUNING..
dan nak jahit Itik tu dekat beg Nad...
nanti kalau blogger UTM nampak awek bawak beg warna kuning dan ada Itik comey nih...
so, itulah Nanad yer...
heeee.......








p/s : ada siapa2 lagi yang nak bagi Nad hadiah tak???


13 comments:

sergeant keroro said...

taknak!! mana boleh bagi hadiah kat musuh, HAHA

Wanz Mejuez said...

dekat gua tak nak kasi ke?? ehehehe

Dzarief Zuhdi said...

asyik nad ja dapat.. nnt nad bg patung rangers kat aku lak.. hehe

NadiRah said...

@sergeant keroro

kedekot!!!
hehehhe

NadiRah said...

@Wanz Mejuez

lu layan patong2 jugak ke bro????
kih3

NadiRah said...

@Dzarief Zuhdi

hahaha..
kalau jumpe nnt nad bg.. ^^

Farhan Hanif said...

xde org nak bagi aku angry bird ke...hahaha

anda telah ditag dalam entri ni http://farhanhanif.blogspot.com/2011/08/kad-raya-duit-raya-fairus-ibrahim.html

NadiRah said...

@Farhan Hanif

terjah!!!!!!!

Kasawari said...

bagi ler kita hadiah seekor Kasawari..

fatin syahirah :) said...

nad dah asek dapat je. bila nad nak bagi ? keh keh

Kasawari said...

saya setuju kenyataan fatin syahirah :)

NadiRah said...

@Kasawari

erk...hihihihi...
InsyaAllah nnt ade lah something nad bagi..buat GA ke kan,...hehhe

NadiRah said...

@fatin syahirah :)

hahahha...
yelah2..InsyaAllah..
nnt nad buat GA kalau ade rezeki lebih...huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...