TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Friday, August 19, 2011

DOODLE DODOL BUAT DIA YANG TAK SABAR2




tak sangka dodol yang mengong ada yang nak..
erkk..
lantak komelah...
Nad suka je kalau nak kenakan kome dengan dodol Nad nih...
hahahaha...



sebelum nak keje kat bazaar...
Cik Pulau suruh Nad lukis dodol untuk dia...
so, Nad take time untuk dia kejap..
sebab dia sebenarnya orang pertama suruh Nad buatkan dodol untuk beliau...
hihihihih...


pejam mata yer cik pulau...


ni header beliau...


















ini dodol lak...









ha!!!!!!!!!
cane???
comel ke???
hahahaha...




Nad lukis dalam masa 15 minit tau..
lama tu..
huhu...




itu lah pulaunya..
siap ada ikan jos lagi..
eh, jaws...@ shark...




tu cik pulau tengah landing atas burger...
kenapa burger???
Nad nak buat batu..
terjadi burger...
ada aku kesah???~




kaki tu tengah melutut..
jangan kome buat2 tak paham lak...




yang kat sudut kiri atas tu rumah okay...
bukan toilet awam...




maaf..
tangan cik pulau udah macam pelepah kelapa Nad tengok...
hahahahaha....















p/s : special edition punya..
penah ke jumpe dodol macam karya Cik Nanad???



14 comments:

..cik gugu.. said...

hahaha limited edition ;)

nafizah md padzin said...

nad-nak jgk..tolong buatkan..heheh

Syafiq Salim said...

omg... atas burger ke ?

aizamia3 said...

menarik je nengok..

IkhAnif said...

hasudah...*tngk dodol smbl pejam mate...

NadiRah said...

@IkhAnif

hahahah..perasan je salah nad ek..kih3

Dzarief Zuhdi said...

hahaha... lawak gila aku baca entry nie.. hehe.. cik pulau burger la plak lepas nie.. hehe

Luqeem™ said...

hahaha..smart ahh.

MerLe said...

haha..besor beno brger...teringin eyh..

cik pulau said...

hahahhahaha..pecah perut gelak..

fRaMe+LenSeS said...

Sgt comei.. agagagagagag.. :P

Ecah Ecot said...

comei2..haha

Kakzakie said...

Masuk sini kerana Cik Pulaulah juga tunjuk doodle dia yg nad buat. Ok... kreatif kakak suka...:)

sergeant keroro said...

hahaha XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...