TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Wednesday, August 17, 2011

DOODLE DODOL SENGET : UKURAN PASSPORT




wohohoho...
ingat tak entry Nad first time buat dodol???
klik SINI...


dah tengok???
comel tak???
huhuhu...


dekat entry tu Nad ada pesan kalau kome puji Nad buatkan dodol senget...
huhuhu...


okay!!!!!!!!!!!!
ini dodol senget untuk anda...





oittt!!!!!
tangkap gambar passport tak boleh "peace" lah Luqeem..
haishhh...




buat macam KakChik nih..




siap pakai coat lagi..
hahahaha...




kepada FARHAN HANIF..
Nad tak dapat link blog anda...
uhuk3








tak reti nak buat dodol size 5 posen..
size 3 ringgit yang jadi..










p/s : Nad tau sebenarnye buruk kan???


14 comments:

fatin syahirah :) said...

lagi ada rupa daripada fatin punya. haha

Dzarief Zuhdi said...

haha.. orait la tuh..
tunggu, nnt aku buatkan satu dodol untuk nad.. lukis tangan jer la.. hehe

sergeant keroro said...

HAHAHAHA

SoLy SoLicious said...

ehehehee...cun la tuh~

NadiRah said...

@fatin syahirah :)

mmg nad sengaja buat huduh sgt tok musuh..huhuhu

NadiRah said...

@Dzarief Zuhdi

ok!!!!!!!
nad tunggu...

NadiRah said...

@sergeant keroro

kalo cntik puji jer..
jgn gelak jer...
lalala~

NadiRah said...

@SoLy SoLicious

tp gedabak sgt..
huhuhu

Citarasa Rinduan said...

nad selalu ceria

Luqeem™ said...

ahahahaha...gelapnye muka ai..

anyway tq!..hee..nmpk smart pkai spec..:)

aisYahzaCk said...

cute..haha

sleeping_maniac90 said...

hakhakhakhak..
maap x bmksud nak gelak..
tahniah, anda telah berusaha sebaik mungkin.. hehe

GaRy™ said...

HAHAHAHAHA.... nanad buat doodle itik je la... huhuhu

Farhana Jafri said...

hahaha okay la tu drpd xreti buat lgsg.. hahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...