TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Tuesday, August 16, 2011

KRIM MUKA GERENTI CUN









cubalah sekarang!!!!!!!


boleh didapati di Guardian, Watsons ataupun farmasi berhampiran anda....


hehehehehe...







p/s : credit to sang perasan untuk gambar ini...


20 comments:

SoLy SoLicious said...

nak beli2... hahahahha~

Dzarief Zuhdi said...

kalau aku pakai krim nie ble jadi power rangers merah tak?? dah boring la jadi kaler hijo jer.. haha

Luqeem™ said...

hahaha...lepas ni kalau guna, peh memang orang mengata la

ZWAN SABRI said...

HAHA.. Setuju sangat2.. zwan dah pakai dah krimni kat muka zwan.. x sampai seminit, habis semua jerawat dan kesan2 degil hilang.. HAHA

MySuaraBlog: Penyakit Makan Benda Pelik

sergeant keroro said...

haha, sengal tak habis :P

Panggil aku Han said...

hahah..tak boleh blah...

Mohd Ballack said...

Time kasih Adobe Photoshop.... hahaha

Wanz Mejuez said...

cittt ...

gua cari dekay Watson tadi, dorg kata takda pon...


wahahaha


madona tu dah tua, muka berkedut... nasib baik lah ada pakar photoshop... boleh edit gambar kasi lawooo...

Nurul Mazni said...

hebat tol krim nie.. lepas ni g cari kat watson.. klu tak jumpe, saya datang ngadu kat blog itik kuning balik yer.. hehehe..

siti kektus said...

mau order boleh? haha

^^

L said...

hahhaa, nk oder 1...

sy syg awak.?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/kasih-sayang.html

sleeping_maniac90 said...

nk 1... hahaha
mhl x???

dhiera said...

hahaha...nak try boleh?
keje kat BP lab~

ZORA said...

tak pnah pon pakai krim2 kat muka ni...hehehe

Ain Atika Zailani said...

wahh nk order untuk umur 30-70 tahun!!!

Qaseh dalia adelia said...

pehhh lawaaa....photoshop hahaks

Azie Azman said...

muahaha..berape ringgit ek? ;P

diana said...

selalu guna krim ni..
ekekekek...

fiq. said...

wah,betul2,,,rase nye memang berkesan, kalau nak extra effect cm blink2 pon hade,,hehe

fatin syahirah :) said...

buat GA kasi hadiah ni. kompemm bersepai join. wakaka

sya india, saya mahu krim ni boleh ? haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...