TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Tuesday, August 2, 2011

BAJU KURUNG COTTON ( POLKA DOT DAN CORAK VERTICAL )




hari tu kan Nad ada pergi shopping2 raya kat SINI 
sibuk2 cari tudung raya..
terjumpa baju kurung edisi baru...



corak baru lah...
memang sweet giler...


gambar dari SINI


baju kaler pink...
kain hitam dan polka dot warna pink....



siap nanti jadi macam ni lah kan..
tapi warna pink tu memang sweet sangat2!!!!


siyes!!!
memang comel kalau Nad pakai...
hahahhaha....



grrrrr!!!!!
siyes Nad memang nak sangat!!!!!



dan corak lagi satu yang Nad berkenan...
yang ini...




corak vertical..
sesuai untuk orang yang berbadan pendek...
Nad tak pendek yer...
tapi mereka2 yang tinggi sangat....



jadi!!!!
Nad mula bekerja di bazaar Ramadhan sebagai penjual murtabak untuk mencapai cita2 membeli kedua2 baju tu..
hehehehehe....










p/s : ada orang volunteer nak kasi Nad hadiah baju kurung tu tak???


Nad tak boleh beli siap..
kena beli kain ela..
sebab size special...
wiwiwiwiwi~




14 comments:

aiman said...

hehe.. special size? moga dapat baju tu nanti..

NadiRah said...

aiman :

tulah..kecik sgt kan..
xde size...
hahhaha!!!!

NadiRah said...

ila :


bazaar Tg malim..huhuhu

cik kumbang said...

serius lawa la baju tu nad....CK pun da tertarik kat baju tu....

SoLy SoLicious said...

kite pun size spesial..heee

Sunah Sakura said...

yang polkadot tu corak cotton jepun... da banyak da tu taun2 lepas orang pakai..erkkk... :p

NadiRah said...

CK :

beli polkadot itam merah..
sebijik cam kumbang.. ^^

NadiRah said...

Soly :

hahahah!!! cek mek molek gak??
kkih3

NadiRah said...

kak sunah:

akakkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tahun lepas org dh pkai???
hurm!!!!

aizamia3 said...

corak vertical tu lawa... feberet color lak tu.. ;)

Dzarief Zuhdi said...

skang dah tak layan pesyen gitu.. skank layan pesyen kotak2 macam kain pelikat..haha

aleen aiden said...

yg polkadot tu ade nampak jugak kat masjid jamek.tp xtau plak style baru.hi3

Panggil aku Han said...

cantik la yg polkadot tu :)

fatin syahirah :) said...

agak lah. tengok baju corak polka boleh pengsan kot. suka sangat ! tapi mama tak bagi beli polka sebab dia kata macam oarng dulu dulu punya. sobs :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...