TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Wednesday, July 27, 2011

SHOPPING RAYA!!!



tahun ni shopping raya kat mana???


kat Pavillion?





KLCC?




atau KL Tower??




eh, KL Tower mana ada tempat nak beli baju raya..
huhuhuhu...





amboi~
gambar semua tempat kelas2 gitu...
tapi sebenarnya Nad sedang berada di sini sekarang nih.....




KL SOGO




JALAN TAR






dan Masjid India...




tiga tempat nih memang tempat shopping Nad dan family bila nak raya...



sebab tempat ini jelah Nad boleh tawar2 harga...
kalau kat tempat lain memang susah lah...
sebab tempat ni banyak saingan..
sebab tu tokey terpaksa bagi murah..
kalau tak memang pelanggan cabut pergi kedai lain lah kan...



okay lah!!!
harap2 dapat jumpa warna tudung yang padan dengan warna baju kurung Nad...



Baju kurung Nad dah siap okay!!!!
haahahahaha...





eh, lagi satu nak bagitau..
Nad pergi KL ni tak bawak Lappy...
lepas shopping terus balik Gombak..
jadi lappy tinggal kat Perak...



insyaAllah hari Isnin bersamaan 1 Ramadhan Nad update lagi yer...



eleh..
macam ada jer orang tertunggu2  Nad update...
huhuhuhuhu








p/s : entry ni autopost...
mungkin sekarang Nad tengah berpeluh2 cari tudung....
kome ingat Nad tak reti ke autopost???



12 comments:

Ahmad Haziq Azlan said...

carikan songkok sekali ye...lan tak beli lagi....

sergeant keroro said...

hehe, itik dah maju sekarang :P

i'm ezza haniza said...

huiiiiiiiiiiii..awalnye cari baju!

Panggil aku Han said...

jln tar mmg pilihan utama....huhu

aiman said...

TAR ajer eh skrg.. senang menawar..

amiey lee said...

huhu klcc? pavillion? hahahahaha mana ada baju cantik2 ..harganye aja mahal..baju kt masjid jamek lagi cantik heee....

GaRy™ said...

baju kurung warna kuning ke?.. hehe~..

Dzarief Zuhdi said...

untungla ble bli baju ghayer.. Kiter pakai baju samer jer, dah 3 tahun camnie.. ermm... :D

cik pulau said...

hahaha..
tempat shopping masa study ukm..
skang???
tak shopping pn...hahha

Ezad Skytech said...

wahhhh...tgh bershopping la..hee~

Anyyss Shuhaimi said...

wah..nak join shopping!!

siti kektus said...

amboi, pose tak mula lagi, baju raya dah sipa?

kemian eksaited ni nad. hehe ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...