TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Saturday, July 2, 2011

TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI BACA ENTRY INI



terima kasih banyak sebab sudi klik blog itik kuning...
semalam ada seorang blogger sudi review Nad..
dia cakap dia suka baca entry Nad..
sebab ada unsur2 jenaka katanya...




agak2 Nad leh masuk rancangan Manisnya Kurma Ini tak???


lepas tu dia cakap blog Nad ada identiti..
itu Nad tak pasti apa maksudnya..
akak, identiti Itik ke akak maksudkan??
akak jawab kat komen yer..
hehehe..



Nad happy bila Nad buat entry dan orang komen ketawa dekat entry Nad..
kalau kome takde idea nak komen..
korang buat jer smiley atau ketawa HAHAHAHA...
sebab ketawa tu dah cukup buat nad rasa lawak Nad menjadi...
kahkahkah...



hahahaha..
tak malu...


jom lah baca entry puji-pujian untuk Nad..
hehehe..
klik SINI jom...
hahaha...


thanks sekali lagi yang sudi ziarah blog kuning nih....

Nah hadiah untuk kamu semua....








p/s : agak2 merembes tak air hidung??




8 comments:

sergeant keroro said...

hehe, tak merembes :P

semua nak kuning, ape pon tak boleh!

haaaaa... semput XD

Sunah Sakura said...

semua nak kuning, ape pon tak boleh!

tiru sarjan!!!! ahahahahhaha~

Anyyss Shuhaimi said...

hehe..rasa nak bersin la...
Nad mesti tengah senyum lebar ni.. :)

Iffah Afeefah said...

kuningnya blog ini

rancangan baru

haha

ZORA said...

wahhh..blog nad mmng best pon..:)

cik pulau said...

tak tau nk komen apa... HAHAHAA..
weee~

Dzarief Zuhdi said...

booo.. saya anti Bersih..hhaha?? ada kena mengena ka??

Scarlett O'Hara said...

Identiti yang kak Scarlett maksudkan tu bukan sbb itik kuning tu je tetapi juga cara Nad menampilkan idea Nad.Ibaratnya bila orang baca entry tu tanpa melihat pada penulisnya, orang dah tahu itu adalah Nad.Itulah keunikan identiti yang ada pada Nad tapi mungkin Nad sendiri tak perasan.
p.s:Tak jadi berhenti blogging kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...