TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Wednesday, July 6, 2011

SETEM UPIN & IPIN SETEM BERPELEKAT


Setem nih guna teknologi berpelekat...
selain itu jugak dilengkapi sistem UV Spot dimana ia akan menimbulkan beberapa bahagian berwarna pada setem....


setem nih bertemakan permainan tradisional...











akhirnya...
tercipta pon setem berpelekat kat Malaysia nih..
hehehe...


dulu pernah jugak Nad merungut sebab kena jilat2 belakang setem dulu sebelum lekatkan dekat sampul surat...




lagi2 musim nak raya kan...
owh!!!!
rindunya kenangan pos2 kad raya dan surat cinta....
haha...

ops!!!!!









16 comments:

aLya maNip said...

waaa...malaysia da makin maju da..hihi

cik pulau said...

rindu ke nad..
thn ni pos kad raya dekat cik pulau lah.
aci tak??
hahhaa

kakngah said...

wa ada sekeping setem upin & ipin
jadi la...
dari takde.
:P

sergeant keroro said...

hehehe XD

surat cinta? ehem ehem

Sunah Sakura said...

nak satuuuuuuuuuu!

khairul akmal azman said...

nasib de pelekat
if x kai air liur..hehe..

logorithm said...

Alaaa... dah tak leh jilat lah setem tuh?

[18PGSX] Logorithm's Wordless Wednesday #5

[U] Logorithm buat logo baru untuk fan page EqbalZack.com!

Azie Azman said...

nak jugak setem ni.. =D
tiga singgit eh? hehe

mama comel said...

comel!

haha..jilat2 blakang setem...macam penah buat gak lah..hehehe~

msredcheesecake said...

Cik nadirah,
Apsal setemnye kiut sgt...nanti msred beli tanak guna plak....hheee

syaimz said...

oh cik nad~~ nak kad cinta dari saye?? haha

Подтверждаю said...

a salam..
canggih dan comel macam nad!
tapi nad ta boleh melekat macam spideman =p

erk..jangan beli banyak stem. tu namanya ketagih. erk..pakcik nak tanya nih,

adakah nad..

ketagih Nasi Ganja? Jangan Tolak Rezeki~ nikmat tu~


by : http://fadzli-rt.blogspot.com

anNa katoka said...

nanad! raye bakal menjelma ni,sile lah bagi kad raye kat saye yer.mcm dulu2.siap ade cekelet sebijik lagi.haha

ASaDa RyutaRo said...

lawa la setem ni. kalerfull!

Citarasa Rinduan said...

nad--

kalau kak beli..
rasanya tak sempat nak post
umai ambil buat simpanan dia

Ini Kisah Tia said...

hahaa . comel aje setem upin ipin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...