TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Tuesday, July 12, 2011

NAK TANYA BOLEH?

bila Nad post entry..
kome2 kan sudi komen kan3???
rasa2nya...
Nad kena balas balik tak komen tu??




kadang2 Nad tak tau nak balas apa..
bila syaimz komen..
wahh!! Nice...



perlu ke Nad balas balik cakap..
hehehehe...
atau simbol muka ^^
sebab kadang2 tak tau nak balas apa...
takkan nak merepek2 lak kan....
huhuhu...




ohh!!!!
thanks sudi komen...
ambik nih...









p/s : kuning lagi????
tengok nama blog ar kan...




15 comments:

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

hahah..x abes2 dgn kuning:p
dah dpt jawap blom teka teki aku 2?? :p

yang nie kaw tau kn nak rply ape?? :p
hehehe

NadiRah said...

nokakashijijksjdks: hahahha!!! ha, yg ni baru tau nak balas..huhu..


emm...
tak tau lah..
bg ar nad jawpn... -.-

Freaky said...

freaky x kesah pun kalau x balas kerana bukan akan cek balik pun entri yang lepas.. lgpun freaky x balas sangat komen2

NadiRah said...

freaky : betol gak kan...
okay2..tp kalau ada org tnya baru balas ek?? huhuhu

Dzarief Zuhdi said...

ala.. blog retis mana blas komen kiter.. huhu..

X de lah.. X kesah la nad.. Chillex jer.. :D

Citarasa Rinduan said...

nak gak,...................
jeles okey!

NadiRah said...

Dzarief : ahahhaa...
retissss kot~ huhuhu

NadiRah said...

kak ayu : ^^ ambik lah kak...
tp bg nad eskem wall tu dulu..huhu

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

nad : penat jer kaw rply cmnt freaky 2..
kan die kte die x bls sgt komen2..
hahah :p

nak tau ke jwpn 2??hihih :D

NadiRah said...

Nokafgfhjgjhk: NAK!!! kih3..
leh ke?? uhuhu

ShafiqIzwan said...

persoalan yang agak kaw kaw sebenarnya tuh. haha. yelah kadang kadang kite sendiri pon tak tau nak reply ape kn.

GaRy™ said...

gary kalau komen memang x balas...bukan x menghargai, tapi kalau komen yang cakap "nice" atau "saya sokong" atau "cantik la~..", gary rasa macam, "owh, thanks~", tapi tahap keperluan balas komen tuh low kot... kalau ada soalan2, gary pegi kat blog diorang balas komen tuh... huhuhuhu~..

aimie amalina said...

hee..x pe...saye fleksibel je =)
itu mengikot kehendak dan kondesi empunye blog kan~ pape pon..best berblog =)

Подтверждаю said...

as salam..
hehe~ tengok kemampuan kita untuk membalas. macam pakcik, pakcik ada komitmen lain. lain la kalau hampir sehari suntuk duk depan laptop .mengadap internet. ekeke~

ni kalau nak kawen, pakcik tamau cari bakal isteri yang kuat lepak dengan internet. rumah tangga pun boleh terabai oo. tapi kalau semua pandai jaga(masa), tak kisah la.

yang penting, jangan nak menggatal bergurau senda. bahaya tu. perhubungan intim datang lepas bergurau senda. ya dok? haha~

=p


by : http://fadzli-rt.blogspot.com

vampire's lovex said...

aku pon buntu... hahaha...

ko rasa mcm mana?? hoho komen mnyoal...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...