TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Sunday, July 24, 2011

QISTINA FIRST GIVEAWAY







Nad ditag oleh dodol doyan pulau...


Nad join sebab hadiah dia best!!!!
yer2...
Nad mata topup...
bukan mata duitan...
huhuhu


Nad ngetag mereka2 yang dicabut nama menggunakan random.org

keroro
syaimz
Dzarief
Gary
Freaky


eh???
nama yang terpilih semua lelaki????

Nad bukan gatal...
tapi mereka2 ni mata topup..
yelahkan..
dorang ada insan yang tersayang untuk di message...
bukan massage...




sekian......




12 comments:

MyMye MyMya said...

nak join ikut boleh ???hehehe

NadiRah said...

boleh~~~~ hehehhe

Dzarief Zuhdi said...

haha.. singgah sini.. trimas sbb tag.. msj fb sueyh..

*random la sangat*

cik pulau said...

dodol doyan pulau????
hahahha..

psstt.. kalau menang, leh la kita gayut.. hahaha

NadiRah said...

dzarief:

haha!!!
random kot...
bertuah kome..huhuhu

NadiRah said...

cik pulau :

sedap x nama baru tu??
haha!!!

Dzarief Zuhdi said...

Yer la tuh.. pakai random.org ek.. ermm.. nnt nak try lah..haha..

queck kat sini :D

NadiRah said...

Dzarief :

hahaha...
dah jangkit ek komen2 banyak2??
huhuh

Dzarief Zuhdi said...

Itik pembawa virus.. kena repot kat kerajaan nie.. Vaksin Vaksin !!

NadiRah said...

hohohohoho...
sume blogger kne dptkn injection ler..
bru slmt..huhu

Citarasa Rinduan said...

nad.....
semoga berjaya,
nanti calling kak ayu tau..

PSL sure menang tu.. heeehehe

Dzarief Zuhdi said...

injection jer tak cukup.. kena quarintine itu itik pembawa virus.. baru selamat dunia maya..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...