TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Saturday, July 2, 2011

LOGITECH M125 MOUSE

hye...
mouse ni penting betol...
susah nak update and blogwalking kalau takde mouse nih...


baru2 nih mouse Nad rosak...
setiap semester baru mesti Nad beli mouse sebab cepat rosak..
tu lah..
Nad beli yang RM15 ke bawah jer..
tu cepat rosak...


dalam tempoh 2 tahun dah 4 mouse Nad guna kan..
alang2 Nad belilah mouse yang berkualiti sikit...


hari tu Nad beli miss Ti nih....







Nad punya yang warna putih...
beli dekat The Mines..
nak beli dekat Low Yat Plaza..
tapi tak ada teman nak pergi ushar gadget kat situ...
huhuh..


okay!!!
mouse ni memang Nad sayang..
sebab kuar duit hampir RM40 semata2 nak beli Miss Ti nih...







tali tu boleh tarik2..
ni biasa sangat dah...







ha!!!
yang ni lain...
tak pernah lagi beli mouse ada magnet kat belakang tu...
untuk tempat USB tu lekat bila nak simpan..




bila bukak kotak dia...
ada Warranty 3 tahun..
erk..
seyes ke nih???
Lappy Nad setahun je Warranty..
Miss Ti siap 3 tahun...
hohohoh...



hurm...
bila nak merasa mouse nih pulak yer...










perghh...
bungkusan dia...
cam leh wat hantaran tu...
agak2 bape RM???




p/s : erk, cam nak promote lak...



7 comments:

ijatkomeng said...

hahha...tikus tarik2 tue ak pakai kejap jekr jahanam...bek pakai y biase jerk..lg senang..lg 1 ak ta prefer y bluetooth tue sbb t ad kaco tros taleh pakai...

NadiRah said...

ijat : huhuhu..ganasnya ko..
tu ar,kalau bluetooth senstif...tp bentuk dy comel sgt!!! hahaha

z a z a said...

fuh. punye la sayang..! bgus2. klu gune duit sendiri bru pandai menghargai. btui dok?

- Pleasure to meet you sir :)

ape lu nak kate? said...

Hye..Itik Kuning.hihi..
Klu Pndai Wat Banner..Ley Join Contest Di Page sy ni.OK.

apakitanakkata.blogspot.com..=).

Подтверждаю said...

as salam..
nad, tambah 20 ringgit, dah boleh beli logitech punya wireleszz mouse tau. waranti pun sama.

huhu. nad sibuk ke? lama tak update entri. contest je banyak? huhu


Rahsia Utama Ahli Bina Badan dan..Ringankan beban, Hulurkan Bantuan..

sergeant keroro said...

hehehe, nad ganas sangat. kero setahun satu mouse yang rm10 jek :P

Sunah Sakura said...

perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! kalo ada yang nak bagi hantaran kat akak mouse tu, best gakkkkkkkkkkkk kannnn???? ahahahhaha~

eh, nad! patutla mahal ek logitech nye mouse...baru tau rupa2nya spec dia smua tu...berbaloi lah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...