TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Monday, July 25, 2011

DAH LAH KUTUK BLOG ORANG, LEPAS TU MINTA DIREVIEW PULAK!!




ish3....
tengok tajuk entry pon dah tau..
teruk betul blogger tu...
kome rasa menyampah tak bila ada blogger perangai macam tu??


ada seorang blogger ni...
dia dengan slumber je kutuk2 blog orang..
dekat blog dia nih...
owner blog tu pon apa lagi...
dia sentap lah....







sampai gigit2 bantal nak lepaskan geram...



lepas tu dia buat entry pasal blogger biadap tu kutuk blog dia...
klik SINI untuk baca...


bukan tu saje....


dah lah dia kutuk blog orang...
lepas tu dengan tak tau malu dia mintak direview pulak..
kome rasa2 teruk tak perangai blogger tu???
seyes memang tak tau malu...
eeeiii~
bila fikir2 balik...
malu pulak Nad rasa...








tak pasal2 blogger kena paksa tu, review dia kat entry SINI...


hurm....
perlu ke ada blogger berperangai macam ni ada kat alam maya nih???
agak2 patut ke tak patut????







p/s : segala cacian anda sila lampirkan pada ruangan komen....




25 comments:

Citarasa Rinduan said...

nad....
nie entry panas ker??

LARI!!

NadiRah said...

kak ayu :

ahahhaha!!!
suam2 kuku jer..
hik3

ROROI said...

hahaha..aritu nad ada mintak direview gak,tapi aku x buat? hahahaha...Jangan marah aaa...x reti nak review blog ni~:D

NadiRah said...

roroi :

hahahha!!!
act nad men2 jer..
x kisah pon..
seyes~

sergeant keroro said...

buat ape nak review blog musuh, huh!

haha XD

Miss A said...

serius,blogger tu tak sedar diri.hihi harap2 jgn lah kte jd one of blogger yg berperangai mcm tu.mintak dijauhkan.aminn :)

Yanaa said...

wah..xde kew orang nk review blog yanaa jugak..hee..=D

aiman said...

xyah review.

Athira Husna said...

nad..nad mrh ea pasal tira wat entry cm tu ??? erm.. kalau nad terasa bg tau ye,tira xde niat ape pon.. tira jz nk bg tau yg tira berterima kasih sgt2 atas teguran nad dulu.. tira xde niat lain..

Luqaz™ said...

ish3.. kesian kt mamat yg kne wt review tu. aku dgr dye x tdo mlm..hehehehe.. :P

xde la.. sgt best review blog org femes..hehe

Dzarief Zuhdi said...

Nad nad.. ish2.. tengok tuh.. tira dah makin sentap.. haha
Tira, nad nie mmg camnie la, suka main2.. :D

Ker ko mmg marah Nad?? Lari.. itik mengamuk..

*harap dapat terima* <--tetiber

aimie amalina said...

aiyakkkk
sekrg x paham...hehehe =p

Ecah Ecot said...

kamu ni nad.....hehe

Ecah Ecot said...

kamu ni nad.....hehe

Ecah Ecot said...

kamu ni nad.....hehe

Ecah Ecot said...

kamu ni nad.....hehe

Ecah Ecot said...

kamu ni nad.....hehe

dik non said...

risau dik non..dik non ingat dik non lah yang jahat tu..maklumlah..mulut dik non laser sikit..hiks..papepon..title post uols memang sangat panas..takot...rajin2 lah view blog dik non k..syg u nad..hihi..jgn geli k..

Ahmad Haziq Azlan said...

haha
kesian beliau
sentap gitu

abazilah said...

hye , blogwalking jap .
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

missdora said...

setuju. kadang2 kutukan itu perlu.. ;)

Cik Rose Cute said...

Hidup semua tak perfect hihihi...

Puan tia said...

ade sorg blogger ni baru lg dh kutuk aku kat blog dia..dia xdelah tulis nama aku tp ade org bgtau yg dia kutuk 2 aku..tp jgn harapla aku nk bgtau sape sbb xpsl2 BE dia naik mendadak..hahahahahaha

akubersamaCahya said...

taktahu malu la tu. mesti dia ingat org taktau dia kutuk.hehehe. er.. itik2 taknak review blog abc? hahahaha

Anif Abdullah| AA said...

haha.. ade gak cmtu eh.jenis muka tebal kut..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...