TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Thursday, July 21, 2011

JOM JOIN GA!!!!!!!



sempena birthday Mr Daha yang ke 23..
dia buat GA...
memang senang giler..
tak payah buat entry..
just linkkan GA dia kat entry terbaru kome...


kenapa Nad buat entry????
sebab Nad tak ada idea nak buat entry lain 



paham tak???

kalau tak paham macam mana Nad nak Latihan Mengajar tahun depan nih...



erk...
kome klik jelah sini...



eh, tarikh tutup esok tau..
22 Julai..
sempena birthday Mr Daha..






p/s : memandangkan baru je menang GA semalam..
berkobar nak join lagi..
InsyaAllah kalau ada rezeki...
jangan GIVE UP yer...huhu



11 comments:

Scarlett O'Hara said...

Eh!nad nak jadi cikgu ek?Kak Scarlett tak perasan pulak.Jangan jatuh cinta dgn anak murid dahlah ye nad.

sergeant keroro said...

taknak join!! tak pernah menang, wekk :P

GaRy™ said...

amboi... mentang2 dah menang GA.. rajin je nak join GA ek?.. hihihi~

NadiRah said...

scarlet :

yup!!
bakal guru..
same geng ngan akak.. ^^

NadiRah said...

keroro :

lah...
mane tau kali ni kena..
jom lah..
baru 5 org join tau...

NadiRah said...

Gary:

mestilah....
ahahhaha~

cik pulau said...

errr.. cam teringin je.. hahaha

NadiRah said...

cik pulau:

teringin nk join ke??
huhu..
meh ler..

Syafiq said...

http://apekblogger.blogspot.com/2011/07/wanita-tercantik-sepanjang-zaman-fakta.html

iela_fadila alias said...

hihi..semangat tu penting !

Mr Daha said...

Ha3.. Thanks Nad for join my Giveaway.. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...