TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Thursday, July 28, 2011

RAMAINYA VIEW BLOG DIA!




argghh!!!!
ngeliat jap!!!
penat jalan2 beli baju raya tak habis lagi...
hahahaha...



okay2!!!!
Nad jalan2 kat blog orang tadi..
terjumpa entry HOT kat SINI...
Nad pon tojah lah kan...
lepas tu Nad pon view lah blog dia nih...
klik SINI


pergghhh!!!
tengok pageview dia...
berjalan je...
cam jarum jam...
tiap2 saat ada orang masuk....
hebat!!!!




tak percaya cuba lari kat SINI...


tengok pageview Nad pulak...





kome mesti tumpang sedih jugak kan???
aduh!!!
malu bagi kome tengok...
uhuk3...



untunglah...
couple ngan orang terkenal...
kalau Nad jadi tunang Putera Mahkota Negeri Johor kan..
ala...Tunku Ismail....





sumber gambar kat sini



kome agak2 macam mana pageview Blog Nad nih???



ohh!!!!
memang sukar dibayangkan..
mungkin dalam 1 saat terus langkah 18 juta orang view...
OMG!!!!!!








p/s : entry geli2 jer..
Nad tak ada hubungan dengan Putera Mahkota Negeri Johor pon..
seyes!!!
hahahhaa.....



12 comments:

sergeant keroro said...

hehe, tak geli pon :P

aimie amalina said...

hahhaa
okeh pecaye!
hehe..nad kene p cari putera mane2 yg single pas tu boh beso2 kat page..
mang pehhhh..tiap saat owg view..hehehe

aiman said...

hahaha.. ni entri geli ke?

Ahmad Haziq Azlan said...

pageview awok lagi cipot

ijatkomeng said...

lau nk org ramai review wat bisnes ah..mang kompem sng..huhu

Dzarief Zuhdi said...

siyes.. mcm saat jam pageview dia.. asal aku kapel ngan lisa org tak kepoh pon.. caitt..
*terperasan melampau*

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

bejuta-juta org skodeng blog 2..hahah..
bia betul pkai cheat ke ape??hahahah!!

Freaky said...

haha skang kan isu hangat. tu pasal laju je meningkat

IkhAnif said...

perghh..camner erkk pageview die boleh gerak tak hentix2...??..pakai ilmu ape nie...hehehe

IkhAnif said...

perghh..camner erkk pageview die boleh gerak tak hentix2...??..pakai ilmu ape nie...hehehe

siti kektus said...

geli2 sikit je lah nad. hehe ;P

Azie Azman said...

nad..azie tau blog sape..
hehe..sebab semalam masa azie view blog dia pun pageview je macam jam pulak..
every second tak berhenti..kan?
terkejut jugak..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...