TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Saturday, July 9, 2011

BLOG TERPAKSA DITUTUP




memandangkan banyak pembangkang2 blog itik KUNING yang COMEL nih...
Nad terpaksa tutup buat sementara waktu...


cuba kome baca nih....



eeeiii!!!! 
Dzarief cakap senang je nak tangkap itik???
geram!!!!!




tengok!!!
Nad nak ping entry pon tak leh dah...
sob3...





ni lagi lah....
siap buat entry mogok suruh Nad tutup blog...
baca kat SINI....


dan ni komen2 dari pembangkang Blog Itik Kuning....







dan ni ketua mereka...




baru kome tau kak sunah jahat kan???



takpe lah...
Nad malas nak cari pasal...
kang tak pasal2 kene gas pemedih mata...




tapi kenapa kome enter jugak???
kena tangkap dengan budak2 pembangkang atas tu tau ar....



takpelah...
biar Nad jadi macam pokok ni...


Lonely Tree


Lonely Tree
Lonely Tree
Lonely Tree
kesepian ditengah padang pasir....
sob3....




eh, jap2....
tolong komen kat sini...
sempat je klik SINI...
gas pemedih mata tak sampai lagi....




23 comments:

..cik gugu.. said...

hahaha tutup lah.. wt bersih ckit ;)

sergeant keroro said...

hahahahaha XD

identiti kuning memang bahaya :P

waN Mohd Salim said...

hahahahaaa

syaimz said...

hahah, jgn terasa sgt oh nad (:

aimie amalina said...

peh...hahaha..serangan hebat bertubi2 nih..huu..ayoh konen..ayuh..kayoh laju2 lagi =)

azrijohan said...

hahaha..merajuk



xpe2...jangan takut

sebab dalang sebenar BERSIH dah kantoi,bukan itik kuning dan bukan Ambiga...nak tau, bace ni

http://ping.busuk.org/view/8725

Dzarief Zuhdi said...

lalala.. jangan makan dalam ek itik kuning.. Hehhe.. Ikut la kiter nyer cara, bina model mainan..haha

siti kektus said...

haha, kesian nad.

esok kena tukar jadi itik cokelat ke, hitam ke, kan? hehe ;)

waN Mohd Salim said...

hahaha itik kuneng pembangkang negori .. itik sokong bersih kan .. ishhhhh ..

adamainaa said...

kesian :D

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

tukalah buat itik merah ke itik biru ke itik ijaw ke..hahaha :p

ZWAN SABRI said...

Ek eh, blog ni kaler kuninglaa.. Encek Polis, tangkap dia cepat.. Dia cuna nak sokong Blog Haram.. HAHA

MySuaraBlog: Barah Serang Lelaki Malaysia

cik pulau said...

Hahaha...
sape yang nak tutup blog itik kuning ni??
apa salah ke guna warna kuning ni..
Meh nak saman sape yang nak tutup blog nad ni..
hahaahahaaha...

MerLe said...

hehe..cian nad~

ijatkomeng said...

hahah...tape nanad wlupn dorg soh ko ttp ak tetap sokong itik kuning...haha

Ecah Ecot said...

hahaha..tutup la kejap..kang polis tangkap..kesian die..hehe

GaRy™ said...

hahahahaa.... lari nad! polis datang!! XD

Scarlett O'Hara said...

Ala... janganlah tutup Nad.Lantak dia oranglah.

shafiqabdshukor said...

alalalala..
cian nyer...
x pe la hari ni...

niena shopping2u said...

dh kena tangkap ke ni? hihihi.. cian itik kuning....

logorithm said...

Bila lah anak itik kuning nih akan membesar menjadi itik dewasa yang putih gebu? Hik hik!

[U] Dua lagi rekabentuk LOGO mengancam untuk pilihan EqbalZack.com!

[18SX] Cinta malam pertama

[18PGSX] Logorithm's Wordless Wednesday #5 - Pecah kepala!

Sunah Sakura said...

errr...tak bersalah ok..

Подтверждаю said...

as salam..
blog nad, tutop ke tak, mana boleh tutup. kalau nak tutup, mesti satu dunia ni, itik kasi lupus, itu digi pun kasi hilang

=p



by : http://fadzli-rt.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...