TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Saturday, August 13, 2011

GIVEAWAY BLOG ITIK KUNING




INI ENTRY MELEKIT
AMARAN : SILA BACA ENTRY SAMPAI HABIS SEBELUM JOIN








wahh!!!!
Nad nak buat GA??


nak buat sebab ini..





BLoG ItiK KuNinG


syarat2...

1. buat entry pasal GA ni dan tepek header Nad..
2. Follow blog ni...
3. tulis SAYA CINTA BLOG ITIK KUNING dalam entry.. ( wajib...kalau tak, entry direject )
4. paste link entry pada ruang komen..



mudah kan3???



nak tau hadiah????


klik SINI...
wajib tengok hadiah sebelum join...



8 comments:

fatin syahirah :) said...

erk. nad -.-' haha. fatin punya doodle itik huduh lah nad. tak jadi -.-' huhuhuhu

hira said...

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/08/giveaway-blog-itik-kuning.html

NadiRah said...

@hira

erk..sori2...
tak tgk hadiah dulu sblom join ke??? -.-

ZWAN SABRI said...

bila tengok hadiah, rasanya orang yang berdekatan ngan nad je yang boleh join.. klaw zwan join and menang, mau basi semua makanan ngan ayaq tu tera nak sampai umah zwan.. HUHU


MySuaraBlog: Lelaki Pun Kena Kanser Payudara

Syafiq said...

Saya dah join....

Yea!!

GIVEAWAY BLOG ITIK KUNING

sergeant keroro said...

hahaha, tipu orang bulan puasa ni, ish2

si para para said...

sah ke tak sah ni.hehe

Budaxx Talang..! said...

nasib baek bace adiah dulu.. hahaha..
tapi, kalau mmg itu hdiahnye.. Aiko mmg sah2 xley join.. x smpat smpai Aiko lagi, adiah tuu basi.. haahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...