TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Thursday, May 12, 2011

KE MANA HILANGNYA BLOGGER BLOG MELAYU FRUSTASI?

Blog Melayu Frustasi

Salam semua..
sekarang semakin banyak blogger2 baru yang muncul..
Nad happy dengan perubahan ini..

tapi dalam masa yang sama..
Nad rasa macam ada yang hilang..
dah lama Nad tunggu dia update..
sebab Nad kamcing dengan dia..
suka cari pasal dengan dia..
hahahaha..
kami mula kamcing sejak Vlog dekat Sedenak hari tu..
berjumpa masa Vlog CMG @ Dapur Tanpa Sempadan..

hari tu dia bertunang..
maybe sibuk kot..
sebab tu tak dapat update..
tapi...
baru2 ni Nad masuk Komuniti Gila Blog..
tengok admin dah kurang seorang...
Junko dah tak ada???

Nad cuba buka blog dia..
memang dah tak boleh buka dah...
hurm....


Nad cuba buka Fb dia pon dah tak boleh...
dia dah deactivated kot..
Nad memang rapat dengan dia dulu..
macam abang dan adik dah..
identiti Itik Kuning ni nad buat pon atas nasihat dia...
kita kena ada trademark kita sendiri...
kata Junko..


buat JUNKO...

 woit katak kenapa ko hilang camtu je ha???!!!!!
ko dah tak suka cari pasal dengan itik dah ke ha???!!!
hurm..
agak2 dia baca tak blog nad ni???


ini entry Nad cari pasal dengan dia dulu..
klik SINI..
SINI pulak...



p/s : siapa tahu Junko hilang mana???
sekarang Nad dah jumpa Katak yang baru...
kat SINI...
pengganti junko kah???
huhuhu..



20 comments:

EZAD AMIR said...

xkenal pun...

FINA said...

hahaha, comel je kan entry pasal junko tu. tp fina x penah tau pun pasal junko. dia femes eh?

NadiRah said...

fina: top lah..
tapi blogger baru ramai x kenal kot.. T_T

NadiRah said...

dark: kamu blogger baru yer??
dulu dia admin KGB...

mad khaz said...

saya alien katak,wekkk :P

fA!Z said...

saya pernah join kontest dia dulu.. dia baik orangnya.. (ehh.. lain macam plak ayat nih...)

NadiRah said...

faiz: ahahha..x lain macam pon..huhu

NadiRah said...

keroro: katak gak kat ujung tu.. wekk!!!

putERi-kAtEk said...

huhuhuhu ramai gak org rindu junko ni...boleh wat laporan ni...hahahaha

NadiRah said...

katek: hahahaha...
tu lah..terkejut gak tgk junko dah x jadi admin KGB.. huhuhu

aliarosli said...

dapat kenal kejap je

suke gak bace, best

NadiRah said...

alia: tu lah...dia stop kejap katek cakap...

Sunah Mohammad said...

pssst, katek tau tuu..hehehe...dulu akak cari gak, tiba2 takleh tag kat KGB, lepas tu gi carik kat luar KGB pun takde..tengok blog da not found da..hurmm..tunggu je kemunculan dia semula okehhh...

NadiRah said...

kak sunah: BAHEK!!!

mcm ni lah said...

jap lagi saye terjah dia,.

NadiRah said...

urut: dia xde dah..dah berhenti berblog.. T_T

Anyyss Shuhaimi said...

kte xkenal pun..huhu

NadiRah said...

anyss: oh, xpelah..nnt kalau dia muncul lagi kenal2 lah ek.. ^^

mad khaz said...

biarlah aku jadi pengganti,hahah

*nak muntah hijau x? :P

NadiRah said...

keroro: dah termuntah pon..
sebijik cam kaler ketua keroro..hahahha!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...