TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Sunday, May 8, 2011

MAKAN-MAKAN SEBELUM PULANG

cuti 4 bulan...
lamanya nak masuk sem baru..
pasti rindu membara2 roomate nad pada nad kan3...
betul tak kome rase??
hahahha..

ha, nak bagitau nih..
Nad dekat rumah dah...

semalam..
Nad dan rakan2 seperITIKan Midnight...
perghh~
ingat itik pulang petang jer???
Itik ni berani Midnight tau!!!
hahahha...

erk...
kepada Kak Dila..
kalau terbaca entry nih..
jangan bagitau mak...
(pesanan buat akak tersayang)

okay!!!
sambung!!!
 Nad dengan member2 makan2 dekat Majidee....

makan nih!!!!

otak-otak kempas..




okay!!!!
itu tangan roomate...
perghh!!!
glemer jari ko Paten!!!!


Sate Haji Samuri..
eh??
ada ke Sate Haji Samuri dekat JB??
okay2...
ini Sate Ayam yer..
bukan Sate Itik...


oh!!! sory2...
haish!!!
sebok je sate nih!!!


okay!!! baru betol!!
pergh~
seyes kecur ABC Majidee nih..
Superb!!!
Nad suka sangat ABC kat sini....
memang lengkap lah semua...
Balik JB nanti nak terjah ABC Majidee lagi...



p/s : Mungkinkah Nad akan merindui Nasi Ayam Penyet BIBIK???




15 comments:

aliarosli said...

yang last tue sedap

NadiRah said...

alia: kecur tak???
seyes nad nak makan skang...tekak haus~

wazir maskterz said...

satay...

~RizaL~ said...

wahh...!! trus jd lapar ngok gambar2 tu.. haish.. =="

NadiRah said...

wazir: yer..sate apa mahu??huhu

NadiRah said...

Rizal: hahahah!!!!
memang itu tujuanku!!!!
wahahahha!!!!

wazir maskterz said...

satay haji samuri bukan sajer kat kajang kew???ceciter..ceciter or ade cawangan kat sane..

NadiRah said...

Wazir: sate haji samuri dah de byk cwngan lah...kat kajang..RnR puchong..kat sungai buloh..kat RnR air keroh melaka pulak macam ada..tp x sure lah...huhu

shahsyaz said...

pergilah balik, pergilah,


huhuhuhuuu

isk, isk, isk, isk,

ahmad said...

tak pernah lagi makan sate kajang sedap sgat ke sampai jadi lagenda

quek quek quek itik kuning comel hahahaha d

SYAFIQ TENGKU said...

wow..satey ;)

IQ = Iez Qis said...

huuu...kuar x hajak...huhuhu~~

wazir maskterz said...

satay mana-mana pun lebeh kurang jew..cuma nama dan brand yang membuatkan ianya famous.Itik kunin saje je testings hehe..Jom makan satay!!!

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

woahhh ! bestny ABC diew . . hewwwww . . hahahaa

Papa-NtiQ said...

Saya baru jer upload pics masa gi makan kat satay hj samuri di shah alam ari tu. ok laaaa tak der la special sangat hanya kuah dan sambal dia lain dari yg lain.
Senang2 tu jenguk la yer blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal makan, makan dan...makan hehe. Saya review restoren2 yg penah saya singgah terutama di area JOHOR...maklum la orang JB.
Jangan lupa follow yer blog saya TQ TQ bebanyak!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...