TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Sunday, May 15, 2011

KENAPA TANYA SOALAN MACAM NAK EXAM???

Salam semua..
siapa2 yang belum join bloglist itik kuning..
anda dialu2kan untuk join...
yang penting ikhlas yer..
taknak lah macam terpaksa jer...
yang nak join picit jerawat kat SINI..

thanks kepada yang sudah pon join..


ramai jugak bertanya..
kenapa kena jawab kategori2 pulak kan..

Kategori A
Kategori B
Kategori C

ha!!!
semuanya bersebab..
nak tau kenapa??

sebab Nad taknak campur2kan blogger tegar dengan blogger part time..
hehehe..
ada ke istilah blogger part time???
huhu..

sebab bila kome yang jarang update ni nad main masukkan je ke bahagian blogger tegar..
nanti entry kome asyik kat bawah jer..
tak naik2..
sebab update 3 hari sekali...
blogger yang selalu update akan sentiasa di atas..
selalunya blogger2 yang datang blog kita ni suka tengok tajuk yang mereka nampak jer...

faham tak?
faham kan3???

begitu juga yang sebaliknya..
kalau dah blogger tegar..
Nad main masuk dekat bloglist yang tak berapa aktif..
nanti best lah dorang..
tajuk entry sentiasa di atas..

biarlah masing2 dengan kategori masing2..
contohnya, bloglist Nad yang sedia ada ni..
dekat sidebar nih...

kak sunah selalu update..
tp blogger yang INI jarang gila update..
dan cuba lihat..
kat sidebar ni...
dia kat bawah sekali kan???
kurang lah menonjol...

jadi semua faham kan???

semua yang Nad buat ada sebab2 nya...

okay!!!!

Nad akan review itik yang kiut Miut dan pelik2...
tunggu yer..
banyak dah Nad jumpa..
hehehe...



p/s : Thanks sangat2 bagi yang dah join...



8 comments:

mad khaz said...

oh,xkomen kat katak ye. pasni xnak komen kat itik dah :P

wekkkkk

NadiRah said...

mad khaz : ahahaha..nad dah terjah dan komen..sebok sikit hari ni..
kuar g beli baju raya..huhu ^^

Citarasa Rinduan said...

nad..
tak aci tau..
kak ayu tak online tak tau apa2 pun..

majuklah

NadiRah said...

kak ayu : tulah..nad nak bagitau tapi xde nombor phone akak..huhu..
jom lah join kak..
jom3!! pliz... ^^
heheheh

ijatkomeng said...

rase mcm belom join,,,hahah

NadiRah said...

komeng : takpe2...bila dah ready join ler kalau sudi..
wahh!! cam nak kawen lak kan tunggu nak bersedia..hahhaha

Sunah Mohammad said...

hahhhhhhhh...nape ada nama akak tu??? royalti, royalti!! hahaha~

Azie Azman said...

wah..menarik!
kejap lagi sy join eh =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...