TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Thursday, May 5, 2011

THOR MOVIE : AWAK BUAT SAYA MENANGIS

paper tinggal 1 je lagi..
maka Nad dan member merehatkan minda dengan layan movie...

okay!!!
kita nak layan Movie THOR lah..
ramai sangat review cerita ni kan..
ada blogger tu siap bagi rating tinggi..
klik SINI untuk baca review cerita THOR...

Thor movie poster

selepas makan malam di MamaLyn..
Nad dan member2 lain balik ambik sweater dan stoking sebelum pergi U Mall Skudai..
sejuk kot kat panggung!!!!
layan movie kat Taman U jer..
hihihihi....

sampai2 U Mall...
semangat nak beli tiket..
konon2 tiket RM5 sebab hari rabu kan..

sekali cerita THOR RM11...
erk...
cerita baru...
memang mahal lagi....

jadi kami berkira2 nak beli ke tak..
poket hujung2 sem kering jer...

member tanya Nad nak beli ke tak..
Nad pon cakap..
okay lah!!!
takpe lah mahal..
janji puas hati...

jadi member pon beli..
total RM20 untuk 4 orang...
erk...
Nad pelik..
bukan RM 44 ke patutnya????

tapi tak terucap pulak..
dah beli tiket Nad tanya member...
beli cerita apa sebenarnya????

" A Chinese Ghost Story"


melopong den!!!


"asal cerita tu???"

"lah, tadi ko cakap beli jer..."
jijah membalas...

"erk...cakap beli jer tu untuk cerita THOR..."
nad membalas lagi...

"lah...ingatkan nak cerita murah..yang ni RM5..."
jijah bersuara...

"hurm...tak leh tukar yer???"

"tak leh kot..."
jijah melawan lagi...

erk...
okay!!!!

masuk2 panggung...
semua cina...
makcik, pakcik, cucu2 dan pasangan couple semua cina..
hanya 3 orang gadis memakai tudung..
erk...bantai lah...

p/s: cerita hantu nih buat nad nangis...
sedih kot...
manusia bercinta dengan hantu..
dan terpaksa buat pengorbanan...

erk..
seram?????
COOL jer...
hahahha!!!



22 comments:

mad khaz said...

haha,kesian XD

black butterfly said...

haha~~urmm sy baru tgk pagi nie..download sajer...dari internet....kat movizxpress...memg yang terbaiklaa...movie yang baru keluar sentiasa ader kat situ...^^

NadiRah said...

Madkhaz: hurm...

NadiRah said...

blackbttrfly: download berat...
dah ler guna broadband jer...
nnt bandwidth cepat abis...kih3

zora said...

est sgt ke cte thor??nnti nak tgk gak la....:P

Cik Muda Sae said...

Tapi bes ke tak cerita cina nih? mau tengok juge lol...huhu~

ShafiqIzwan said...

adoi lawak lawak~! hahaha!

Ecah Ecot said...

siyesli lawak la korang ni....hahaha..pasni tgok fast5 plak yee

mohd zhafri said...

hahahahahahahahahahahaha.....ape daaa~

NadiRah said...

zora: best lah tu...ramai ckp best~

NadiRah said...

cik muda: erk...takat tgk kat tv okay ler..kih3

NadiRah said...

syafiq: ha!! gelak2...huhuhu

NadiRah said...

ecah: semalam nak tgk...sekali full...
tinggal 3 je kerusi kosong...tu pon depan sekali..hadoi!!!

NadiRah said...

zhafri: erk...benci2!!! x suka silap2 lagi...haish!!

Sunah Mohammad said...

hehehe...lawok lawokkkk~

NadiRah said...

kak sunah: tgk kat lappy je lah nmpaknya..

al_hakim said...

wah..den pun melopong bace entry ni..keh2..

Ly_Tulip said...

okay..ni siyes klaka...hahah...bley plak member tu beli cite yg murah....die nmpak kot raut wajah kamo yg nak cite RM5.. :)

Btw, jalan2 blogwalking.... :)

NadiRah said...

al-hakim: muka agak2 cam kucing tu x???hihihi

NadiRah said...

Ly tulip: nad yang salah sangka...dy tnye utk cite murah ni...tp nad ingt cite THOR...hahaa...

syaimz said...

nad : HAHAAHAAHAHHAHAAH,baru je nak jelez sebab nad tgk citer thor...rupa2nya citer cina.hahahaahaha,murah punya pasal eeh? haha

NadiRah said...

syaim: amboi~ suka sangat ek...
huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...