TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Tuesday, May 10, 2011

OUTING UTM BLOGGERS

Akhirnya..
dapat juga buat entry pasal nih..
hihihi..

Group UTM Blogger buat outing sebelum cuti semester panjang..
4 bulan tak jumpa nanti..
tapi sebenarnya dibuat untuk berjumpa blogger final year..
nanti tak dapat jumpa dah kot..

so, ada lah beberapa je yang dapat join..
sebab ramai ada hal masing2..
kami buat pada 1 Mei 2011..
di Plaza Angsana Johor Bahru..

jom layan gambar..






gaya seorang pemenang!!!
triple strike tu..
untunglah dapat ayam~


hihihi..
first time dia main..






admin UTM BLOGGERS..













best betul..
memang enjoy..
mereka2 semua memang best!!!
peramah2 semuanya..
dan suka cari pasal dengan NAD!!!!
hahhaha...

pemenang bowling untuk outing hari tu..
kategori Lelaki : EDATA
kategori Perempuan : IQ
tahniah2!!!

pemenang tanpa bertanding : SINI...



okay!!!
ni Nad..
tak nak tunjuk muka...
( kalau ase nak muntah, sila pergi toilet..)
hahahhaa..



p/s : sem depan nak buat lagi tak???



21 comments:

mad khaz said...

orait jek,xnk bola ke belakang lagi :P

miss ryrinn _ angin said...

pasni nak tubuhkan blogger uitm laa plak . hee
'


PERTARUHKAN SATU ENTRY MENARIK DAN MENANG HADIAH UTAMA RM100 DENGAN MUDAH SAMBIL GOYANG GOYANG KAKI.TUNGGU APA LAGI ? JOM

NadiRah said...

keroro: ahahaha!!! comel jer bola ke belakang..
btw, nad pon penah..hahhaha!!!
pelik, bola dah lepas, npe xde kat depan??
hahaha!!!

NadiRah said...

miss ryn: hihi..bagus lah..
lagi rapat nnt..macam kami..
satu U, bila dah tubuh group nih, semua mesra.. ^^

aDisH.sHidA said...

lawa baju

cik pulau said...

nak nak.. buat la..
(bajet noo.. macam la boleh join.. hahaha)

ijatkomeng said...

mmg terbaik!~~!!

ijatkomeng said...

lg 1..untunglah spe ta taw spe admin...hahah

aliarosli said...

hhaahha, best je

akak kecik je, comel :)

NurWaney said...

wah bestnya,, kat UniMAP, bloggers2 mcm xrpt je.. mybe sbb ktorg distributed campus kot..huhu...

IQ = Iez Qis said...

like3...~~ haha! suka part bola ke belakang tu..siyes besh!! hahaha!!

syaimz said...

i LOVE this entry.bukan like yer.hahaXD

THAANKSSSSS NAAAADDDDDD (:

Izamir Ridzwan said...

UTM ek.. mesti kenal mr kerro n sunnah sakura kan/.

NadiRah said...

IR: kenal sgt!!! ^^
tu ada gmbr keroro tu...kenal x keroro yg mana 1??? huhuhu

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

nabil_potter said...

sapa mr kerro?

nabilpotter tak kenal ka? huahuahua..

all the best utmbloggers.. =)

thanks admin

ain dzaya said...

ecehh!!!
pusing lakang kunun...
oo!! nie la ea dak poyo...
diam2 ubi berisi...=)

fyna said...

beshnye korang....

Dayana Nasir said...

woahhh...best je bila dapat outing dengan geng2 kan :)

mcm ni lah said...

wah snorok nye korang,.

Darkbatman said...

best dpt jmpe blogger kan? kehkehkeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...