TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Saturday, May 14, 2011

PENTINGNYA BLOGLIST

Salam semua..
Nad ada hajat sebenarnya..
dah lama sebenarnya nak buat bloglist...
tapi segan mula2...
jadi hari nih segala penyeganan Nad cuba hilangkan..
hehehe..


kenapa nak buat bloglist??
okay2..
sebenarnya bloglist ni memang penting..
Nad biasanya blogwalking melalui bloglist dan link blogger dekat shoutbox..
siapa yang rajin jerit kat kotak tu..
yang tu lah nad rajin terjah
huhuhu..

sory pada follower Nad yang terkadang lupa nak singgah blog anda..
sob3...

jadi nad nak buat bloglist...
boleh kan???
lagi2 baru2 ni blogspot problem kan??
Nak blogwalking pon susah..
sebab dashboard pon tak boleh buka...
url blog pada bloglist Nad pon tak banyak..

so, jom join!!!!
malam ni Nad buat entry Bloglist Itik Kuning..
semoga dapat merapatkan lagi sesama kita..


p/s : join yer...
hehehee....




26 comments:

fA!Z said...

haa.. nak join!!

NadiRah said...

faiz: thnks.. ^^

Nisa' Pasir Gudang said...

nak joooiiiinn

NadiRah said...

nisa : ^^ thnks support..

MyMye MyMya said...

pun nk join sekaki...bleh tak?? :D

☂ LIYA LIYOO ◕‿◕ said...

cepat bt nad..x sabo nak join.. :)

NadiRah said...

MyMye : berkaki2 pon boleh.. ^^

NadiRah said...

Liya: huhu..sabar ye syg..malam ni.. ^^

berita sengsasi said...

nk gak itik kuning

NadiRah said...

berita sengsasi : ^^ thanks..

... said...

as salam..
nak join. tapi tamau link blog rt pacik ni, dalam bloglist nad~
blog rt pacik tak jaga mana pun,
so, join saja2 upkan trafik nad

=p

zora said...

nak join gak la..hahaha..:)

NadiRah said...

.... : ahahah...baiklah!! ^^

NadiRah said...

zora : hihi..sila2 yer.. ^^

Tulisan Dari Manjung said...

TDM pun nak join Itik Kuning juga.....hu3 Boleh tak???

NadiRah said...

TDM: mestilah~ ^^

Tulisan Dari Manjung said...

Nasib Nad cakap boleh...kalau tak TDM paksa cam Nad Paksa Abang Ben hu3

NadiRah said...

TDM : ahahahha....lawak ar..
PAKSA..kah3

kAmi dAn mEreKa said...

mau jugak, hehe :)

NadiRah said...

kami dan mereka : tunggu tau~ ^^

mad khaz said...

dah join,haha XD

Sunah Mohammad said...

nak gak!!!! :p

cik pulau said...

nad..
cik pulau nak jugak yer.. lalalala~

syaimz said...

saya dah join! yes yes yes!

ijatkomeng said...

masih ta phm..errr

logorithm said...

Nak join! Tapi mana linknya? Sorry surfing dari mobile phone. I mungkin termiss link... :-p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...