TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Saturday, May 7, 2011

JEJAK KASIH : ITIK KUNING BERTEMU MAK ITIK

salam semua..

terus cerita yer??
takyah sekapur sireh??
okay2..

macam ni Al-kisahnya...
Nad ada buat entry pasal Nad dah ade header baru kan3...
kat SINI..

pastu, ada orang komen...


sekali mak itik..
Nama sama!!!

Nanad Vs Cik Nad..

lepas tu Nad nak tengok...
memang banyak ke persamaan kami??

Nad pon tojah ler..


Mak itik punya..


Ini Nad punya..


Mak itik!!!


Itik Kuning!!!!


okay!!!
yang nih mak itik menang sebab itik kuning tak ada yang nih...
sebab apa???
sebab anak itik mak itik dah ambik....
kih3...

Nad terus follow mak itik..
air dicincang takkan putus kan..
hihihihi...

thanks mak itik sebab sudi ambik itik kuning jadi anak angkat...
nak pengesahan???
tengok!!!
dia follow itik kuning...


eh, lupa nak cakap...
nama mak itik sebenarnya 



Mak itik = Noharanadiah
Itik Kuning = Nadirah Farhana...
hihihi...

eh3!!!!

mak itik pon ade Quack Quack!!!!

itik kuning pon ade...


Quekk!! Quekkk!!!!

okay!!!
tak sama ejaan..
hak3...

okay2!!!!
last sekali....


hoyeah!!!!!
comel kan3!!!
nih itik kuning punya..
saje nak tunjuk..
sebab rasa comel sangat..
waahhha!!!

p/s: pergilah terjah Mak angkat itik kuning...
tekan SINI kuat2!!!!



8 comments:

IQ = Iez Qis said...

waaaa..ada gang, nama pn hmpir sme!! utm plak tuu~~ heee

cacing said...

menakutkan.. semua sama... adakah beliau seorang psyko? hehehehe.... bestnya mak angkat pun ada itik =)

Cik Nad said...

hey hye dear..
tak sangka nak buat entri khas ni.. *segan-segan*

dulu kita ada buat header gambar itik.. tapi asek bertukar-tukar saja.. last2 tu header ketiga w/o gambar itik.. tgh cari gambar itik yg sesuai nak up kat header tu.. cuma takde masa sngt. bz.. tu pasal jd blogger sesuku masa..

kita bukan utm. dah jadi bekas saja.. but utm tetap di hatiiii.. hehe.. utm skudai jugak ke??

ada lg satu point saya nak bangga dan menang dr kamu.. favicon saya gambar itik.. hehe.. jangan marah..
x) *kembang hidung. wakaka*

actually, saya pun terkejut that kamu jugak suka itik kuning.. memang sangat kiut kan. tapi sayanggg.. tak boleh bela...

@cacing.. saya bukan psyco.. sila jgn takot okay.. hehe

sangat trimas kaseh untuk entri buat saya k dear...

so... take this..

....*☆.¸.☆*'
....*☆.@@ ☆*'
.*☆.@@@@☆*'
....@@@@@@
...☆*@@@@`*☆.¸¸
.......\\\||///.
........\\||//.
.........ƸӜƷ.
..........\|/..♥
...........V....

*harap nmpak apa image itu.. men copy-paste saja*

cik pulau said...

phewwitt... mesti best kan..
itik jumpa mak itik..
cik pulau ni..bila nak jumpa encik pulau ke..
abang pulau ke..
hahahaha...

weee~..:p

NadiRah said...

IQ: yup!! byk betul persamaan kan..
huhu

NadiRah said...

cacing: erk..huhu..x lah...hehe

NadiRah said...

mak itik: tenkiu...dpt je gmbr bunga nih!! ^^

NadiRah said...

cik pulau: hamboi~ nk abg2 je ek...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...