TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Monday, May 16, 2011

BILA MURID BERHATI TULUS, MARKAH PEPERIKSAAN TERJEJAS

Salam semua..
ramai tak yang sokong cakap nad kat tajuk tu..
bila murid terlalu baik, markah exam dorang akan terjejas..

tak percaya..
cuba tengok gambar nih..








ha!!!
ini kertas exam anak buah Nad..
dia darjah dua..


dia jawab besar..
Nad tergelak tengok jawapan dia..
pastu dia jawab...



"yelah, mana boleh ejek2 orang cakap gemuk.."



okay!!!
baik kan dia..
sebab nak jaga hati adik Azira tu..
dia taknak jawab gemuk..
sebaliknya dia jawab besar..
kan markah dah terjejas...
hahahhaa...





p/s : murid2 kadang2 perlu nakal sikit..
hahahhaha!!!!




23 comments:

Rozuan Ismail said...

haha.terlalu baik pon susah.haha=)

peep said...

haha baik sgt nih..

Fendy said...

terlalu baik sampai dlm exam pon...ish3....

iLa VaNiLLa said...

dpt didikan yg baik.. ^^

kotak bulat said...

klaka la... hehehe


Recent post :KEKAL BAHAGIA WALAUPUN JAUH

PROTERIN RAMBUT DALAM ROTI,PAU DAN KEK..HARAM!

syaimz said...

haha,mmg comel.soklan tu susah giler! aku pun tak dapat nak jawab.haha

mad khaz said...

hahaha. comel nye jawapan dia :P

Citarasa Rinduan said...

EIK..JAHATNYA cikgu dia kasi soalan yang bukan2 utk dia..

AZRUL AZMI said...

hahahha.. lucu giler... tu la nak jaga sangat hati adik azira tu... bukan kenal pun...

cik pulau said...

hahahaha..
macam2 lah nad ni..
mesti tgk kertas exam tu terus pikir nk buat entri kan,,,
hahaha..

EYFAalias said...

hahahaa. comel je anak buah nad. huhu. Err. Gemuk! terasa sikit :D


http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2011/05/percubaan-membuat-doodle-esp2.html

shafiqabdshukor said...

hahahahahaha...
baiknye beliau...
mcm ak mase kecik2 je....
hehehehehe

jia said...

haha.. ala2..
nak bwt baik tu bole tp tgk la tmpt.. ;)

IQ = Iez Qis said...

haha! bila diajar baek, dalam paper plak yang ajar camtu~~ susah2

ain dzaya said...

alolo..
baeknyer..lurus!!
xpew2 dik...mmg ta baek ckp org gemok...hehe..tp dlm exm jgn la plak cmtu..adoyaii~

Mr.SteAltH said...

hahaha. bagus2. ni lah tokoh murid yg kita nak. *hati mula* :p

Miss Ran said...

dah agak

cian dak tu

inesen benar

hamzah ian said...

besar pun betul gak.. hehe

Hayati Hamzah said...

kalau tengok balik kan, semua jawapan tu boleh diterima :((

Mr Danel said...

sye pun jujur tau nadh

Cik Asma BLuppy said...

lucu la jawapan tu..hehehe

... said...

as salam..
comel je ;)
hehe~
memang betul kata si cilik tu. tak elok~ ada ke patut didik kanak2 macam tu. rosak, rosak..huhu.
lama tak ziarah nad. sibuk banyak

>_<

nak join bloglist tu..saya cuma boleh support je. nak cari yang benar2 nak follow apa yang saya nak beri.

ni dah ramai sanagt. pening nad nak ziarah satu2. haha

XD

▂ ▃ ▅ ▆ 90%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

sebab entri kerenah si cilik comel ;)

terjemahan mata dan minda kanak-kanak vs. orang dewasa

dreamygirl said...

hahahah...kelakarla..kredit to anak buah -p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...