TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Monday, June 27, 2011

USTAZAH SITI NOR BAHYAH MAHAMOOD ADA LELAH???

malam ni Nad tengok Maharaja Lawak dengan adik..
sebab dia tak tengok lagi dari minggu lepas2 lagi...
sebab kat rumah tak ada pakej tu..
untunglah sape yang ada tu kan..
hahahah..


time part Sepah..
kan part Jeff jadi Ustazah Siti Nor Bahyah tu kan..
adik gelak2 giler part semput tu..
lepas tu dia tanya...








"Ustazah Siti Nor Bahyah ni memang semput ke???"


hadoi!!!


sayangnya perangai adik Nad tak berapa manis..
hahahaha


dasar tak tengok Semanis Kurma betol!!
nak tengok Manisnya Kurma Ini jer..
ish3...







14 comments:

syaimz said...

saya dulu pun semput~ ehem2...asthma kot

sergeant keroro said...

haha, haaa, haaa.

XD

NadiRah said...

syaimz: oh..kesian2..
skang dah okay ek???

mohd zhafri said...

sempuuttttt~

.fariza. said...

hahhaha.
hadoi2.
semmpppuutt~

NadiRah said...

keroro : jgn gelak kuat sgt..
kaang semput~ hahhaha

NadiRah said...

zhafri : ahahahah...
sume nak semput lak ni nape..huhu

NadiRah said...

fariza: haha~
lelah jugak ek? huhu

Dinie Asyraf said...

layan kt n24 jerk...haaa semput~

Dzarief Zuhdi said...

skrang sumer orang nak jadi geng semput..haaa

[sutera kasih] said...

di sebalik semput tu sbnrnya kagum dgn ustazah yg bila menyampaikan ceramah agama, dengan sekali nafas je dia mampu menyampaikan byk kata-kata yg penuh ilmu :)

Met bUjang said...

hihihi nampak sgt ramai yang tonton semanis kurma versi ustazah sebab ramai yang bg gelak time part manisnya kurma ini versi sepah haha

shafiqabdshukor said...

semput~~~

Adzriel AB said...

sihat aje... curi gambar comel ni..
http://adzriel.blogspot.com/2011/07/respon-ustazah-nor-bahiyah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...