TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Monday, June 27, 2011

BILA BLOGGER MULA BERBORAK... ups, NO gossip tau!

"i'm not a kind of girl...who should be rudely barging in on a white veil occasion but u..."








"hello.."

 "Assalamualaikum..."

"Waalaikumsalam..sape nih???"

" teka lah siapa..."

" erm...tak tahu lah..."
dalam hati terdetik....ini blogger otai ni ke??
tak berani lak nak teka kang salah orang...

" ala...awak tak ingat ke...? ni kak ayu lah..."

" lah... tu lah, nad dah agak ni kak ayu..."



wahhhhhh!!!!
serius Nad berbesar hati bila ada blogger sms or call nad...
ukhwah tu terjalin sampai ke alam realiti...

heppy!!!!



borak pasal apa??
macam2..
yang pasti tentang dunia seorang blogger lah kan...



suara kak ayu tak garau pon...
ingat rock macam bandi amuk bila kat dalam phone..
hehehe...



Nad penah jumpa kak ayu dah..
masa gathering dekat Sedenak...
makan2 dekat rumah Che Mat Gebu...
sodappp!!!!!

jangan jeles!!!



tak percaya Nad join???
ce klik SINI...

ada gambar Nad kat situ..
erk..




thanks akak...
Nad heppy sebab kredit akak habis untuk gayut dengan Nad..
hahahha...



dia dan dia pon selalu mesej Nad...



thanks sebab buat Nad kawan anda yang realiti jugak..
bukan sekadar di alam maya...




p/s : terharu...
sob3...
merembes air idung....


eh jap...
Kak Ayu Citarasa Rinduan...
suara Nad macam Ella tak???
ke vokalis Jinbara??
hahahaha






8 comments:

sergeant keroro said...

perasan!! haha XD

NadiRah said...

katak pelik : jeles!!!
hahahahha

Xplorasi said...

saya jarang mesej lah.haha XD

Mr. Uzair said...

hahaha. ella lah pulak kan :P

cik pulau said...

nasib baek klihatan link cik pulau kat situ..
kalau tak nak majuk sehari dgn nad..hahaha..

tu lah..suara kak Ayu tak garau pn..

Ella??? Hahaha... :P

shahjiehan said...

oh..pnh g jmpa kat citarasan rinduan eh....

bestnyaaa!

Sunah Sakura said...

oooooooo...syafiq pun selalu eks~~~ lalalala~

NadiRah said...

kak sunah : ahahha..msg pasal blog lah kak....wekkk!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...