TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Saturday, June 25, 2011

CELCOM!!!!! BILA KO NAK UPGRADE??

Salam..
aish, semalam suruh tengok2 kan itik kuning..
tapi dok update lagi??
kate nak blah dah...

ha!
ada tak sesapa tercakap camtu??
jujur jer...
hahaha...


okay!
Nad dah sampai kat Tanjong Malim Perak...
kat sini lah rumah betol2 Nad..
sebelum ni, kalau Nad kat Perak..
memang takkan dapat online..
Line CELCOM kat rumah ni takat GPRS jer...
sakit hati...
camno nak bukak tenet..
buek sakik ati yo..

tapi baru2 ni Nad testing2 power...
ha, kojap biru, kojap ijau...
main2 betul beruk Nad nih..

teraso sakik jugak ati..
dah bayar bulan2, tapi makin menyakikkan hati...



tapi kira okay gak ar berbanding sebelum nih..
dapat gak ar bukak walaupon lambat cam Mr Gary..
hahaha...


tu yang itik dapat update nih...






tak rasa enjoy langsong bila online kat rumah pakai celcom nih!!!




Oit owner CELCOM!!!!!
bila ko nak upgrade Line dekat area kampung aku ha!!!

kang den tukar beruk MAXIS kang!!!
ish~




p/s : nak publish entry nih kemain lama...
sempat gak Nad siram pokok kat depa umah ni ha..
baru siap...








6 comments:

sergeant keroro said...

itik kuning amik digi lah, pendalaman pon ada. haha

NadiRah said...

keroro: sini digi lagi teruk..haha~

.fariza. said...

lebih kurang lar bila balik kampung -.-

Dzarief Zuhdi said...

tukar jer.. celcom mmg terok..

syaimz said...

try lah maxis pula~~ :P

Ecah Ecot said...

org suruh pakai wifi xnakkk.hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...