TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Wednesday, June 15, 2011

SELAMAT TINGGAL BLOG ITIK KUNING

sob3...
nanges kejap....


huarggghhh!!!!!

Nad terpaksa meninggalkan blog kesekian kalinya...
adoi!!!!
mesti rindu nak update...
benci2!!!

dah lah bloglist tu pon nad tak habis settle lagi...
ish...

Nad bukan jadi fasilitator lagi lah..
dah habis cuti sekolah..
tak ada fesi2 dah...

Nad nak cari kerja nih..
duduk rumah jer...
duit tak masok...
macam mana nak shopping2 nanti..
ahahha...

okay!!!
Nad perlu pulang ke Perak...
kawan Nad cakap Bos Celcom Centre nak interview Nad...
kawan Nad dah lepas dah...




erk...
mampukah Nad mendapat kerja kosong tersebut???
nantikan kemunculan Adira..
eh, Nadirah untuk entry seterusnya...




p/s : agak2 sebulan lagi baru update ke???
huargghh!!!!









10 comments:

Подтверждаю said...

as salam..
nad mencari kerja~
moga duipermudahkan-Nya..

okeh! pakcik tunggu~
ala..bloglist tu tak lari ke mana punya. konsep win-win situation. kalau yang dah add nad tu, delete nad dari list, kompemkan balik kat depa. kalau depa tamau, say selamat tinggal tu link depa

>_<

syaimz said...

janganlah sedih,nanti aku buat entry KHAS untuk nad...pernah keaku janjikan sebelum ni? haha :P

cik pulau said...

laa.. nak keje ke..
da dapat gaji belanja cik pulau yer..
lalala~

akan merinduimu wahai itik kuning..^^,

Sunah Sakura said...

orait la tuuu~ wat keje masa cuti...nak gak eks celcom amek pekerja sementara..

Ecah Ecot said...

itik 2 comeyyy..hehe..gudluck

logorithm said...

Good luck in your job interview!

bersama kak Es said...

bagusss la nad kalau celcom amik nad. Mesti melimpah ruah rezqi celcom bila nad jejak kaki kat sana waahhhh ... hehehe

all the BEst nad >_<

waN Mohd Salim said...

semoga berjaya akak sayang

Scarlett O'Hara said...

Ala Nad.Takpelah kalau Nad nak kerja tapi jgnlah stop blogging!Jgnlah.Nadlah penghibur hati kak Scarlett.Jap lagi kak Scarlett buat entry khas untuk Nad.

Scarlett O'Hara said...

Ni special untuk Nad.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...