TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Wednesday, June 29, 2011

BERNANAH TELINGA!!!

huargghhh!!!!!
tensionnya dengar......................!!!!!








okay!!!

alkisahnya...

adik pinjam lappy Nad..
nak online...
berbulan gamaknya dia tak online...


Nad pon bagilah dia pinjam kan...
tengah lepak2 tengok TV tiba2 adik panggil...


Nad pon buat muka malas datang dekat adik...






rupa2nya dia nak tunjuk nih....






okay!!!
AFIQ ZIKRI tu adik Nad...


hurm!!!!
budak pompuan tu siap buat entry kat blog dia dapat tangkap gambar dengan adik Nad yang 'HOT' konon tu...
hahahhaha!!!!


lepas dia tunjuk tu...

Nad diam je...
buat muka poyo...
dia cakap Nad jeles...
wekkk!!!!!

lepas tu dia asyik cakap camni jer...


"Alamak, macam mana apik nak berdepan dengan budak2 pompuan sekolah ni...
dorang cakap apik HOT pulak..."


pastu..


" alamak, rupanya apik diperhatikan selama nih..."


sambil gelak2...

eeuuuww~~~
yurkk!!!!




p/s : taknak upload muka dia..
sebok!!!




14 comments:

Citarasa Rinduan said...

haahhaha..

gelak dgn situasi kamu adik beradik..
nad pun hot gak

SEKSI...kuning lagi

NadiRah said...

kak ayu : hahahha!!!
yang kuning tu itik..
itik lah seksi dan hot ye kak?? huhuhu

msredcheesecake said...

Cik nad,
Upload la pic adik yg hot tue...hehee

Miscellaneous Smiles said...

hahaa..

motiff~?

NadiRah said...

cheesecake: hahhaa...segan nak upload..kih3

NadiRah said...

mis... : hahaha..
motif?? nad jeles..
hahhaha

fRaMe+LenSeS said...

hihihi.. comeila plak dieprhatikan ni. hihi.. tingat zaman sekolah dlu plak. weeee~~

NadiRah said...

frame: hahhaha..
nk ckp dy hot gak ar tu..
wekk!!
hahhaha

Anyyss Shuhaimi said...

haha...kalau adik nad hot,adik anis manis..hehehe

NadiRah said...

anys: huhuhu....
sesuai lah tu...huhu

missSenget said...

pic adik hot plis??


hahahaha...

Sunah Sakura said...

hahahahahah~ kemsalam adik ek~ :p

Sang Perasan said...

ikot gak ar knaper orang tu minat kat adiknyer tu.ikot sejarah awek tu pernah tackle abgnyer.sbb abg dier pon hot kat sekolah.mungkin memegang title "adik kepada mamat hot tu" menyebabkan adiknyer pon hot.hahahaha!

NadiRah said...

perasan: awk mmg perasan!!
samo jo...haha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...