TabuNg derMa Anak YatiM

Jemput Baca! :)

Tuesday, June 28, 2011

LAYOUT PERTAMA SEORANG BLOGGER

Salam semua...
sekarang ni layout dan tema blog kita semua dah guna kreativiti masing2 kan...






nak tau layout dan tema blog Nad first2 Nad menulis...
nak tau tak???




okay...
klik SINI....



blog tu layout dia sama macam layout blog Nad dulu..
teringat pulak awal2 jadi blogger...
huhuhu...


tak lama lagi owner blog tu pon mesti nak tukar layout dan tema sendiri...
hehehe...







p/s : dah terjah belom??




apa kata share dekat Nad layout first korang pulak...
heeeee~






16 comments:

syaimz said...

oh,haha. syaimz punya blog mase awal2 dulu samer je dari dulu sampai sekarang. cuma tukar warne hitam & header hitam

NadiRah said...

syaimz : nad dulu x reti edit sendiri...huhu

waN Mohd Salim said...

pulak hahaha ... nak gak share layout senja

syaimz said...

haha.share lah salim.

alaa, sekarang dah reti kan kan?

NadiRah said...

wan : sila2...huhu

NadiRah said...

syaimz : x reti sgt...basic2 tau lah..huhu

sergeant keroro said...

layout pertama? tak ingatlah, haha.

layout kedua nad dah tengok, yang bumi tu XD

NadiRah said...

keroro: lah, x ingt pulak..huhu

logorithm said...

Layout blog I dari mula sampai lah sekarang nih masih tetap sama. Cuma bertukar-tukar widgets dan dah buat header sendiri.

Entri 13PG:  Girl Housemates from Hell!

Entri 18SX:  Logorithm's Wordless Wednesday #3

Entri U:  Gambar Dulu-Dulu

missdora said...

nad ! ni katout kita yg third. b4 this kita pakai layout dora.. :)

NadiRah said...

uncle logokoko : hihihi..okay lah tu...tp uncle kene betolkan warna tulisan..x nmpk sgt lah uncle nad nak baca... ^^

entry tu sume nad dah bace..
hamboi2....gambar tu nad x paham...
lalala~

NadiRah said...

dora: yeke.. hihihi..
sama dengan Nad punya dulu.. ^^

saiazuan said...

bnyk kali tuka layout, tuka header :D


check out my new header, on #Transformers mood~
http://eleventx.blogspot.com/2011/06/atwr-comic-transformers-dan-blog.html :D

iela_fadila alias said...

dulu layout simple sangat2.sebab xreti nak godek2 kat mana,haha
lama2 da tawu nak gedok2 kat mna tp still bnyak bnda xtawu.
skit2 tu taw la,nak edit html mmg noob la,hehe :)

Iffah Afeefah said...

xngatla nad haha

Iffah Afeefah said...

xngatla nad haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...